/ Diverse / 10 idei de pus în practică pentru a vă îmbunătăți viața

10 idei de pus în practică pentru a vă îmbunătăți viața

better life
Ignat Adriana on 14/04/2014 - 3:03 pm in Diverse

Avem o singură viață pe care trebuie să o trăim și să o luăm așa cum e, cu bune, cu rele. Mereu trebuie să privim partea plină a paharului pentru a ne fi mai bine și pentru a trece mai ușor peste greutățile vieții.

Mai jos vă propun 10 idei, pe care vă sugerez să le puneți în practică, pentru a vă face viața mai bună și mai frumoasă. 

1. Mulțumiți-vă cu ce aveți. Bucurați-vă de lucrurile pe care le aveți, și nu vă frustrați la gândul că nu aveți suficienți bani de exemplu sau că nu sunteți suficient de frumoase. Este suficient să fiți sănătoase și să aveți o inimă curată și bună.

2. Acceptați-vă chiar și atunci când greșiți. A greși e omenește, nu trebuie să vă autopedepsiți și nu trebuie să aveți regrete. Până la urmă învățăm din greșeli, așa că treceți peste și învățați din ele, fără a avea regrete.

3. Încercați să vă disciplinați. De la o alimentație sănătoasă, până la a nu uita să vă puneți centura de siguranță, disciplina vă învață să respectați anumite reguli.

4. Purtați-vă de grijă, țineți cont de sănătatea dvs.

5. Fiți încrezătoare în voi.

6. Aveți curajul de a vă asuma riscuri. Îndrăzniți să spuneți ceea ce gândiți și ceea ce vă doriți, acceptați provocările.

7. Învățați să acceptați rutina. Datorită rutinii există ordine în viața noastră, ea fiind înscrisă în codul nostru genetic.

8. Carpe diem-trăiți clipa. Profitați de fiecare zi oferită de la Dumnezeu, nu degeaba ne-a fost dată. Trăiți-vă fiecare zi din plin !

9. Încercați să vă stăpâniți furia. În orice situație, cu precădere în cele tensionate, cele stresante, este indicat să judecați lucrurile cu calm și rațional. Veți da dovadă de înțelepciune dacă veți reuși să înfăptuiți acest lucru și vă veți îmbunătăți viața.

10. Nu băgați în seamă lucrurile nesemnificative. Încercați să vă concentrați atenția asupra lucrurilor importante din viața dumneavoastră, deoarece cele neimportante vă tulbură și vă încarcă negativ.

Vă asigur că efectele vor fi garantate. Totul depinde doar de dumneavoastră. Dar eu sunt sigură că veți reuși să le înfăptuiți pentru a vă putea bucura de o viață mai bună :). 


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->