/ Bio & Sanatate / 12 metode de îngrijire a unghiilor-partea a II-a

12 metode de îngrijire a unghiilor-partea a II-a

ingrijirea unghiilor
Adelina Noghe on 05/05/2014 - 5:28 pm in Bio & Sanatate

Dacă în prima parte a articolului v-am prezentat 7 sfaturi pentru îngrijirea unghiilor şi a mâinilor, pe care probabil le cunoşteaţi ,acum vă voi dezvălui 5 tratamente foarte utile frumuseţii dumneavoastră.Nu sunt costisitoare şi nici greu de preparat,aşa că nu lăsaţi unghiile să aştepte prea mult răsfăţul mult dorit.

1)Ne place masajul corporal şi este foarte sănătos pentru stimularea circulaţiei. Dar foarte util şi plăcut este şi masajul unghiilor cu ulei de măsline/floarea-soarelui/vitamina E,o dată la 2-3 zile.Acesta nu doar stimulează circulaţia,ci contribuie la o creştere rapidă şi sănătoasă.

2)Unghiile se exfoliază,sunt subţiri,se rup imediat şi se agaţă în orice?Atunci aveţi soluţia.

Dizolvaţi o jumătate de linguriţă de glicerină într-un pahar cu apă fierbinte,şi lăsaţi amestecul obţinut să se răcească.Introduceţi unghiile în substanţa gelatinoasă obţinută, timp de 5 minute.Apoi clătiţi cu apă şi aplicaţi un strat subţire de cremă hidratantă. Repetaţi procedeul o dată la 2 zile.

3)Dacă aveţi unghiile moi trebuie să  luaţi măsuri şi să le trataţi,altfel nu veţi putea avea niciodată unghiile mari. Amestecaţi ulei de măsline,un gălbenuş de ou şi o linguriţă de miere. Scufundaţi unghiile vreme de 10 minute în amestecul obţinut şi apoi clătiţi mâinile.

4)Un tratament simplu,necostisitor şi foarte eficient împotriva exfolierii unghiilor este amestecul de ulei de măsline şi zeamă de lămâie.Ţineţi degetele în acea soluţie 10 minute,în fiecare seară înainte de culcare.

5)Strălucirea unghiilor este şi ea altă problemă destul de frecventă.Avem din fericire o soluţie şi pentru asta.Amestecaţi sare de bucătărie,puţin ulei şi cqteva picături de zeamă de lamâie.Masaţi uşor unghiile cu acest amestec şi apoi le puteţi ţine puţin timp în lapte pentru hidratare.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->