/ Bio & Sanatate / 6 lucruri pe care ar trebui să le faci dimineața

6 lucruri pe care ar trebui să le faci dimineața

program de dimineata
Alexandra Beatrice Buga on 27/05/2015 - 12:03 pm in Bio & Sanatate

Ridică-te din pat și strălucește la orice oră!

1. Bea un pahar cu apă

Bea un pahar cu apă imediat ce te-ai dezmeticit un pic. Deshidratarea te face să nu te simți în apele tale iar corpul tău are nevoie de lichide, nu numai pe timpul verii. Începeți ziua cu un pahar cu apă, n-are ce să-ți facă rău, decât bine.

2. Manancă proteine

Persoanele care consumă proteine de dimineață, regiunile creierului care declanșează senzația de foame au fost stimulate într-o măsură mai mică în timpul zilei, motiv pentru care ar fi indicat să consumam minim 10g de proteine în fiecare dimineață.

3. Fă puțină mișcare

Fă-ți un program scurt de antrenament, minim 20 de minute. Astfel vei începe ziua plină de energie pozitivă și scapi si de kg nedorite.

4. Alege un parfum cu citrice

Pe timpul verii un parfum cu citrice e nemaipomenit. Aromele citrice ajută la creșterea imunității iar dacă ești o persoană stresată acesta reduce stresul.

5. Bea ceai verde

Majoritatea persoanelor dimineața consumă cafea pentru a avea energie pe întreg parcursul zilei. Dacă nu poți renunța la cafea, încearcă să le combini. Într-o zi bea cafea în alta ceai verde. Ceaiul verde conține antioxidanți ca și cafeaua și a fost demonstrat că accelerează metabolismul. Pe lângă asta reduce riscul anumitor tipuri de cancer.

6. Folosește protecția solară

Fie iarnă fie vară, folosește protecția solară. Radiațiile ultraviolete sunt peste tot și de aceea pielea noastră are nevoie de o protecție adecvată mereu. Una din problemele femeilor sunt ridurile. Distrugerea colagenului din piele duce la aparitia ridurilor. Chiar dacă acest proces este inevitabil, expunerea prelungită la soare accelerează acest proces.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->