/ Fashion & Trends / Colanti taiati – o moda indrazneata

Colanti taiati – o moda indrazneata

colanti taiati
Diana Matei on 15/03/2016 - 6:39 pm in Fashion & Trends

Colantii sunt cei care pot juca un rol foarte important atunci cand vine vorba despre a compune cele mai frumoase tinute. Gata insa cu toti colanti simpli, uni sau clasici. Opteaza de acum inainte pentru cele mai originale modele de colanti care sa atraga toate privirile si pentru care sa fii invidiata de toata lumea.

Este vorba despre cele mai frumoase si mai cool modele de colanti taiati. Colantii taiati sunt cele mai in voga piese vestimentare ale momentului. Sunt chiar cei care vor deveni cheia celor mai frumoase tinute pentru viata de zi cu zi si care te ajuta sa pui accentul pe cele mai frumoase tinute.

Alege deci sa porti colanti taiati pentru a-ti pune formele in valoare, pentru un rezultat mai mult decat extraordinar. In nuante de negru, de verde turcoaz, de bordo, de kaki sau de indigo, cele mai frumoase modele de colanti taiati se potrivesc de miune cu orice stil.

Adu mai multa originalitate, fantezie, culoare sau indrazneala la tine in dressing si nu vei regreta. Colantii taiati sunt foarte sexy sunt cei care te vor ajuta sa seduci pe toata lumea si care vor veni cu o nota inedita si senzuala pentru toate tinutele tale de fashionista.

Un lucru e sigur – colantii taiati sunt cei care pot deveni vedetele garderobei tale. Mai ales garderoba celor care au un look mai rock, destroy, mai grunge… sunt cei care te vor ajuta sa joci cartea seductiei si vor pune in valoare cu subtilitate toate atuurile tale.

Deja foarte sexy datorita modelului lor mulat, colantii taiati pot fi romantici, foarte sic si rafinati atunci cand au insertii din dantela, senzuali cand au decupaje mari, foarte rock sau grunge cand au un efect mai desirat…. Poarta colanti taiati seara, cand cuvantul de ordine este seductie. Nu ai cum sa treci neobservata cu ajutorul lor si nu vei lasa pe nimeni indiferent cu farmecele tale.

Fie ca ai un stil mai clasic, mai fashion sau mai original, cu siguranta ca vei gasi o pereche de colanti taiati care sa te puna cel mai bine in valoare. Modele deosebite, pentru femei deosebite.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->