/ Fashion & Trends / Combinația alb – negru – în tendințe în primăvara lui 2014

Combinația alb – negru – în tendințe în primăvara lui 2014

Combinația alb – negru
Ignat Adriana on 18/03/2014 - 2:09 pm in Fashion & Trends

Propunerea vine chiar de la marele designer Roberto Cavalli, care a uimit publicul cu creațiile sale, în cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Acesta a pus accentul pe combinațiile de alb și negru inedite, sub diferite forme.

Se poartă fuste alb negru, pantaloni alb negru sau combinații, o bluză albă cu un pantalon negru sau invers.

Ținutele alb negru sunt perfecte pentru fiecare femeie, indiferent de forma lor fizică. Purtând ținute alb negru femeile vor fi mereu elegante.

Dacă alegeți să purtați o fustă alb negru, alegeți una de lungime medie, deoarece aceasta se poartă în această primăvară. Veți obține astfel un look elegant.

Puloverul over size în combinație alb negru este un adevărat must have în primăvara lui 2014. Purtat la o fustă sau la o pereche de pantaloni conferă un look casual.

Pentru a adăuga un plus ținutelor alb negru alegeți să le accesorizați cu ceva colorat, cum ar fi o pereche de pantofi roșii sau în combinație de negru cu roșu și o poșetă roșie tip plic, care ar merge de minune la o salopeta alb negru.

Pentru o ținută office alegeți combinația fustă sau pantalon cu o cămașă sau o rochie alb negru, asortate cu o pereche de pantofi alb negru.

ținute alb negru, fustă alb negru


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->