/ Fashion & Trends / Cristian Lay – Nu ai auzit de noua metoda de a face bani de acasa?

Cristian Lay – Nu ai auzit de noua metoda de a face bani de acasa?

cristian lay
Ignat Adriana on 20/03/2014 - 8:34 pm in Fashion & Trends

Cristian Lay este o companie care comercializează bijuterii, ceasuri, parfumuri și cosmetice de cea mai bună calitate. Este pe piață din anul 1981, fiind constituită în Spania. Simbolul companiei este fluturele care reprezintă echilibru spiritual și pace.

Această companie nu oferă doar niște produse de foarte bună calitate, ci oferă și posibilitatea de a câștiga bani, direct de acasă, fără prea mult efort. Este nevoie doar să vă înscrieți și să vă formați o echipă, să aveți un minimum de comenzi pe echipă și veți primi comision în funcție de acestea. Astfel că această companie funcționează pe sistemul multi-level-marketing. Cu cât mai multe persoane sunt înscrise, cu atât numărul comenzilor va crește, implicit și comisionul dumneavoastră va fi unul pe măsură. Am descoperit site-ul Cristian Lay unde personal m-am si inscris si am zis sa fac o incercare. Am prietene care fac sume cuprinse intre 1500-2500 RON asa ca de ce sa astept cred ca nimanui nu i-ar strica inca un salariu bun pe luna.

Așa că dragele mele, sper că v-am convins cu acest articol nu doar să cumpărați produse de cea mai bună calitate de la această companie, care este lider pe piața din Europa, dar și să vă înscrieți, pentru a vă forma o afacere.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->