/ Frumusete / Cum contribuie cafeaua la frumuseţea ta?

Cum contribuie cafeaua la frumuseţea ta?

cafeaua
Raluca Cercel on 01/05/2014 - 12:32 pm in Frumusete

Pe lângă gustul aromat preferat de nenumărate persoane, cafeaua deţine un rol important asupra frumuseţii tale.Vă vom prezenta 3 tratamente care vor îmbunătaţi aspectul pielii tale.

Pentru hidratarea pielii tale foloseşte zaţul de cafea, pe care îl amesteci cu gelul tău de duş. Aplică-l pe corp şi masează bine pielea.Cu ajutorul acestui tratament vei îndepărta celulele moarte şi vei stimula circulaţia.

Poţi îndepărta celulita folosind o reţetă uşor de preparat. Pregăteşte o pastă amestecând zaţul de la cafea, o linguruţă de ulei de măsline şi una de miere. După ce ai făcut duş cu apă fierbinte, aplică pasta pe zonele cu probleme  şi înfăşoară cu folie alimentară.După 20-30 de minute clăteşte cu apă caldă.

Prepară un tonic facial utilizând zaţul de la cafea peste care se toarnă 250 ml de apă clocotită.După ce s-a răcit, se pune la congelator. Se foloseşte un cub de gheaţă seara, după demachiere, care se aplică pe faţă şi decolteu.După câteva minute, timp în care tratamentul a acţionat, se clăteşte cu apă călduţă.

De asemenea, dacă doreşti ca masca să aibă proprietăţi antibacteriene, adaugă peste zaţul de cafea un praf de scorţişoară.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->