/ Fashion & Trends / Cum să alegem o pereche de blugi rupți sau boyfriend?

Cum să alegem o pereche de blugi rupți sau boyfriend?

blugi
Moraru Alina Larisa on 15/05/2014 - 10:37 pm in Fashion & Trends

Blugii rupți sunt în tendință anul acesta, indiferent daca sunt slim flit sau boyfriend. Magazinele sunt pline de modele cu texturi și lungimi diverse. Însă, este important să stim că acest stil grunge, care implică blugii rupți, nu este la îndemâna și pe gustul oricui.

Așadar, cum alegem și cum asortăm o astfel de pereche?

Putem crea combinații stylish cu ajutorul blugilor însă este important de știut ce tip de croială este potrivită pentru fiecare dintre noi.  Dacă nu aveți un corp perfect sau nu sunteți mulțumite de conformația voastră, puteți opta pentru un blug larg sau boyfriend, indiferent dacă este rupt sau nu. Dacă aveți un corp bine lucrat puteți să înlocuiți acest tipar cu cel skinny, elegant.

Cu toate acestea, această tendință a materialelor rupte nu face referire doar la articolele din denim. În magazine întâlnim fuste sau pantaloni din piele rupți, ce prezintă un stil mai tineresc. Bluzele casual sau topurile sunt perechea perectă pentru o combinație chic. Acestea nu sunt singurele piese care se potrivesc la blugii rupți: jachetele mini, din piele și cămasa alba sunt alte 2 articole care te pot ajuta să îți construiești o ținută confortabilă.

Pentru a crea o ținută completă, putem vorbi și despre încălțămintea care se potrivește acestei vestimentații. Astfel, puteți opta pentru balerini, teneși sau chiar tocuri. Pantofii cu toc plat sunt o opțiune potrivită pentru definirea unei ținute!

Chiar dacă puteți realiza numeroase combinații în materie de articole vestimentare, cateva cuvinte despre un machiaj simplu, natural sunt de prisos. Așadar, dacă sunteți adepta stilului grunge, este de preferat ca look-ul și tenul vostru să fie cât mai natural, fără farduri și rujuri stridente. Acest stil implică un aspect atractiv însă este important să nu se piatra din unitatea sa.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->