/ How To / Cum să săruți ca la carte

Cum să săruți ca la carte

cum sa saruti
Ignat Adriana on 02/06/2014 - 11:57 am in How To

Sărutul reprezintă manifestarea sentimentelor față de cineva și este foarte important. De aceea este necesar să ținem cont de câteva sfaturi pentru a experimenta un sărut ca la carte.

În primul rând nu îți umezi buzele înainte de sărutul propriu-zis, e ca și cum ai da startul pentru un sărut. Lasă lucrurile să decurgă de la sine.

Pentru un sărut franțuzesc ideal iată ce trebuie să faci: atinge-ți-vă buzele cu gura închisă, după care cuprinde-ți-vă buzele deschizându-le ușor, dar fără limbă încă, acum poți acționa cu vârful limbii și așteaptă ca partenerul să reacționeze, după care poți efectua sărutul franțuzesc, dar cu mișcări ale limbii liniștite, ca o mângâiere tandră și suavă.

Deschideți gura ușor pentru a se putea întrepătrunde cu a partenerului. Primul sărut trebuie să fie unul romantic și lent, ca în filme, însă depinde de locul unde are loc. Dacă are loc sub clar de lună este mult mai romantic, în timp ce, dacă are loc într-un club, acesta va fi cu siguranță mai pasional. Înainte de primul sărut începe cu o îmbrățișare tandră sau cu mângâieri, dar nu îți plimba mâinile peste tot.

Să ai întotdeauna la tine bomboane mentolate sau gumă pentru a avea o respirație proaspătă. Dacă vezi că partenerul tău nu îți răspunde la sărut sau dacă pur și simplu se retrage înainte de a vă săruta, cel mai bine este să renunți la a-l mai săruta. Nu îți fă griji în privința asta, dacă nu a fost să fie cu un tip, gândește-te că apa e plină de pești ;).

Să nu îi faci complimente după primul sărut și nu te strădui să spui prea multe. În cazul în care se lasă tăcerea între voi profită de ea și mai sărută-l odată.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->