/ Diverse / Cuplu

Cuplu

cuplu
Adelina Noghe on 12/04/2014 - 2:16 pm in Diverse

Dragi doamne şi domnişoare! Ce fel v-aţi simţi dacă,într-o zi ,aţi primi un cadou de la partenerul dv. de viaţă? În acea zi să nu fie o ocazie anume,doar să dorească el să vă surprindă.V-ar plăcea o geantă  scumpă,o bijuterie cu perle sau nişte flori? Dar ce aţi spune dacă iubitul/soţul ar ieşi  puţin din monotonia cadourilor  materiale,şi ar deschide în faţa dumneavoastră lumea sentimentelor lui? Poate o scrisoare pe care să o umple cu iubirea emanată prin cuvinte frumoase,scrisoare care să se încheie cu cea mai frumoasă poezie romănească de dragoste…cu siguranţă v-ar înmuia genunchii de emoţii.

Sau ce spuneţi de o cerere în căsătorie pe versurile acestei poezii? Iubitul să vă recite pe malul mării această poezie de dragoste ,în faţa a sute de oameni,şi la final să vă propună să vă uniţi destinele…

Dar dacă aţi fi însărcinată şi iubitul dv. v-ar face o astfel de declaraţie de dragoste în direct de la o staţie adio?

Indiferent de modul în care această poezie ajunge la sufletele voastre, sunt sigură că vă fură o lacrimă.Însă dacă sufletele pereche nu v-au făcut să intraţi  încă în această minunată lume a sentimentelor, din spatele versurilor scrise de Ana Blandiana,vă invit cu căldură să o citiţi chiar acum.

Să uitaţi câteva clipe de toate problemele pe care le aveţi, să vă detaşaţi de tot.Meritaţi macar atât. Să vă ghemuiţi sub o pătură şi să faceţi un  ceai fierbinte. Trageţi draperiile şi începeţi. Acum puteţi citi şi pătrunde în lumea perfectă a noastră,a femeilor.  În lumea unde totul este posibil. În utopia noastră.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->