/ Diverse / De ce este important să avem un animal de companie

De ce este important să avem un animal de companie

animal de companie
Ignat Adriana on 08/04/2014 - 7:46 pm in Diverse

De mică am crescut alături de animale. Am avut tot felul de animale, iar acum mă limitez la două pisici și la o cățea pe care le iubesc foarte mult. Sunt ca și parte din familie.

Vreau să subliniez în cele ce urmează importanța unui animal de companie în căminul dumneavoastră fetelor, deoarece un animal, pe lângă drăgălășenia cu care e înzestrat, mai are și efecte terapeutice. Vă poate absorbi energia negativă fără să vă dați seama. Este de ajuns de exemplu să vă puneți pisica pe burtă atunci când aveți dureri menstruale și veți observa o atenuare a durerii.

Dacă nu aveți cu cine vorbi când ajungeți acasă obosite de la locul de muncă puteți vorbi cu animalul de companie, iar secretele cu siguranță nu vă vor fi divulgate. Puteți fi sigure că sunteți ascultate, fără să fiți deranjate în timp ce vorbiți de către animalul de companie, iar dacă sunteți supărate, un animal de companie vă va fi mereu alături.

Dacă vreți să faceți mișcare și nu aveți cu cine, puteți apela liniștite la un câine, și veți avea astfel parte și de mișcare. Veți avea un partener de nădejde, care niciodată nu vă va refuza.

Pe lângă toate acestea, animalul și animalele în general, oferă foarte multă căldură sufletească, multă dragoste necondiționată. Este suficient să le hrănim, să îi mângâiem din când în când, iar ele ne vor fi mereu recunoascătoare.

Așa că dragele mele, în cazul în care nu aveți deja un animal de companie, indiferent că e un câine, o pisică sau un iepuraș, v-aș sugera să vă procurați unul pentru a vă face viața mai frumoasă, pentru a primi veselie și fericire în inimile dumneavoastră.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->