/ Frumusete / Demachiază-te simplu, cu produse naturiste!

Demachiază-te simplu, cu produse naturiste!

200374070-001
Raluca Cercel on 08/05/2014 - 11:05 am in Frumusete

Faţa este zilnic afectată de factorii nocivi din mediul înconjurător.Astfel, curăţarea feţei este cea mai importantă etapă , pe care trebuie să o aplicăm zlinic.Există numeroase produse cosmetice  de demachiere însă este mult mai simplu să apelezi la produse naturiste care sunt la îndemâna tuturor.

1.Într-o cană cu apă pune o linguriţă de bicarbonat de sodiu şi amestecă. Cu ajutorul unui disc demachiant, aplică soluţia obţinută pe faţă.

2.Prepară o pastă folosind: un gălbenuş, puţin suc de lămâie şi o linguriţă cu ulei de măsline extravirgin.După aplicare, clăteşte cu apă călduţă.

3.Pune la fiert 150 ml de lapte în care adaugi 100 de grame de castraveţi răzuiţi, timp de 5 minute. Acest demachiant se poate păstra la frigider, pentru cel mult 15 zile.

4.O altă soluţie de curăţare a tenului , o poţi prepara amestecând o lingură de miere cu 200 ml de apă minerală şi 200 ml de lapte semidegresat.

5.Pune la fiert 25 grame de frunze de mentă într-o jumătate de litru de apă. Lasă la infuzat 15 minute.Filtrează acest amestec şi după răcire, adaugă două linguri de lapte praf.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->