/ Fashion & Trends / Fermecătoare şi primăvăratică

Fermecătoare şi primăvăratică

primavaratica
Dumitrescu Madalina on 16/04/2014 - 2:55 pm in Fashion & Trends

Culoarea naturală a părului poate fi pusă în valoare se câteva accente cu aer de primăvară, din care nu lipseşte bineînţeles deja-cunoscutul roz „radiant orchid” şi un strop de galben frezie.

Rustic şi natural

O înfăţişare diafană ca firul ierbii abia ivit, blondinelor nordice cu ochi căprui le stă bine cu un strop discret de culoare, paleta pe care o recomandăm fiind reprezentată de o nuanţă de albastru senin (placid blue) şi câteva griuri colorate apropiate culorii pielii (paloma şi sand).

Tipic sirenă

Acest look inspirat de personajul Ariel, se adresează în special femeilor la care culoarea roşu – neon a părului dă foarte bine în combinaţie cu paloarea feţei. Machiajul în acest sens trebuie să rămână discret mai ales dacă şi culoarea ochilor se încadrează în altă cromatică decât căprui sau negri. Transparenţa machiajului nu va face decât să vă sublinieze frumuseţea naturală.

Gheisha on a rainy spring day

Pielea cu tonuri deschise, sprâncenele rare şi o podoabă capilară bogată şi opusă din punct de vedere cromatic (brunet sau apropiat), toate pot fi puse în valoare de un machiaj simplu de influenţă asiatică. Câteva accente de roşu paprica pe centrul buzelor şi la coada ochiului, împreună cu o linie subţire care să evidenţieze forma superioară a ochilor vor face din această înfăţişare una lejeră şi destul de versatilă oricărei ocazii.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->