/ Life & Style / Hobby-uri în trend

Hobby-uri în trend

practici de recreere
Dumitrescu Madalina on 08/10/2014 - 3:35 pm in Life & Style

Pentru că mă pasionează tot ceea ce este frumos, m-am gândit să vă vorbesc despre cele mai la modă activităţi cu care ne putem umple timpul liber. Iată recomandările mele în materie de practici de recreere, în mod special pentru fetiţe, domnişoare, doamne, mămici sau bunici:

- Quilling-ul a dus arta hârtiei la un cu totul alt nivel în ultimii ani, putând fi valorificat în tablouri, decoraţi interioare şi bijuterii. Doamnele, dar mai ales mămicile practică această activitate creativă ca mijloc de relaxare, dar şi de creştere a veniturilor.
Quilling-ul
- Lectura nu se demodează niciodată. În format fizic sau electronic, citită sau audiată, cartea nu pierde niciodată teren în faţa altor activităţi, în mod special în rândul persoanelor cu probleme de deplasare sau a persoanelor care preferă o lectură de calitate în defavoarea unei ieşiri într-un local.
hobby lectura
- Desenul şi pictura nu se adresează doar profesioniştilor, ci pot fi valorificate şi ca mijloace de eliberare de stres. Terapiile contemporane folosesc exprimarea plastică ca mijloc de comunicare cu copiii cu probleme de socializare sau cu deficienţe mintale. Câteva linii, o pată-două, un mesaj cuprinzător într-un titlu concis şi putem face din micile mâzgăleli o amintire frumoasă a diferitelor momente din viaţă.
desen hobby
- Dansul, sub toate formele sale ajută la menţinerea unui corp sănătos, întăreşte încrederea şi stima de sine prin eliberarea de concepţiile negativiste legate de expunerea propriului corp, şi, în anumite cazuri, stimulează imaginaţia în inventarea unor coregrafii personale.
dansul ca hobby
- Scrapbooking-ul este o practică frecventă mai ales în Statele Unite prin care oamenii îşi păstrează amintirile de familie în forma unui caieţel decorat cu poze, desene, schiţe, scurte texte sub forma unor jurnale, plus diverse alte materiale precum pamblici, nasturi, flori presate, decupaje, paiete, etc.
Scrapbooking
Această îndeletnicire nu numai că este distractivă, dar în acelaşi timp evidenţiază legăturile dintre membri unei familii sau ale unui grup ţintă căruia i se adresează carneţelul, respectiv oferă o impresie artistico-personală asupra evenimentelor concepute pe fiecare pagină.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->