/ Diverse / Idei pentru o zi mai buna.

Idei pentru o zi mai buna.

Idei pentru o zi mai buna
Alexandra Gheorghe on 27/03/2014 - 12:04 am in Diverse

1. Eu zic sa mancam ciocolata. Stim bine ca, ciocolata este antidepresiva si o patratica, cat de mica, reda zambetul pe buze si ne ajuta sa eliminam din stresul acumulat.

2.  Cred ca, toti ne-am obisnuit de acum cu folosirea cuvantului: Smile!! Este terapia cea mai buna pentru a invinge stresul si problemele zilnice. Zambetul ne lumineaza fata, ne reda tineretea, ajuta la ridicarea moralului si impiedica privirea problemelor pesimist.

3.  Sa ne rasfatam, atat cat se poate. Orice mica atentie din partea ta, corpul tau o va primi cu bratele deschise, va fi deschis ideilor  tale si vei fi sustinut cu siguranta in orice nebunie vrei sa faci.

4. Problemele zilnice trebuiesc privite pozitiv, sa urmarim doar partea buna a lor, sa ne gandim ca, o viata fara probleme este monotona iar timpul le va rezolva pe toate. Sa nu ne panicam, sa acceptam situatia si sa actionam corect indiferent de imprejurimi. Sa respiram profund si des pentru ca plamanii si creierul sa se oxigeneze. Astfel vom putea gandi totul calm fara sa ne agitam si sa creem panica.

5. Atunci cand, simti ca te afunzi tot mai tare in cufarul negru, gandeste-te in primul rand ca, viata ta depinde de tine si de felul in care gandesti. Lumea este plina de copiii si oameni care probabil nu sunt capabili, asa ca si tine. Ei nu au cum sa munceasca, nu are cine sa ii iubeasca, nu au ce pune pe masa. Tu ai si toti ar trebui sa avem. Stiu! dar…..

zambeste pentru o zi mai buna

Incearca sa vezi tu, lucrurile asa cum trebuie pentru a creea si celor care nu pot, o lume in care au ce pune pe masa si cine sa ii iubeasca.

6. Priveste cerul si invata sa fii senin ca si el, razele soarelui iti va lumina chipul si tu vei fi altfel. Asculta si priveste bucuria in tot ce te inconjoara.

o zi mai buna


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->