/ Frumusete / Îngrijirea genelor

Îngrijirea genelor

ingrijire gene lungi
Alexandra Beatrice Buga on 24/05/2015 - 11:10 pm in Frumusete

Multe femei își doresc gene lungi și sănătoase dar cum unele nu prea le au se duc frumușel la un salon și își pun gene false. Nu am nimic împotriva genelor false dar de ce sa nu ai tu gene lungi, frumoase și sănătoase la tine acasă fără să dai milioane?!

Iată câteva sfaturi pentru a avea gene lungi

1. Uleiul de ricin

Sunt sigură că majoritatea ați auzit de acest ulei dar nu știu câte ați auzit ca acesta se aplică și pe gene. Tot ce trebuie să faci este să iei un rimel pe care nu-l mai folosești, cureți foarte bine tubul și bagheta apoi lași să se usuce și adaugi uleiul de ricin cu o seringă.

Nu veți vedea rezultate după prima sau a doua aplicare, rezultatele vor fi vizibile dupa 2-3 luni de la aplicarea regulată. Uleiul nu trebuie aplicat decat pe varful genelor, dacă aplicați de la rădăcină ochii vor lăcrima apoi apare usturimea.

2. Perie genele

Periajul genelor cu o perie specială stimulează creșterea acestora. Nu trebuie să le periați cu asprime și nici mai mult de 10 minute.

3. Vitamine

Vitamina E stimulează creșterea părului și în același timp hrănește pielea. Vitamina E se găsește în farmacii dar nu pastile, folosește vitamina E sub forma de ulei. Aplică cât mai aproape de rădăcini cu o periuță specială.

4. Uleiul de cocos

Pune uleiul de cocos in microunde pentru câteva secunde apoi aplică-l pe gene cu o periuță pentru gene. ATENȚIE: nu il aplica fierbinte, așteaptă câteva minute pentru a se răci.

5. Uleiul de măsline

Dacă în caz nu ai găsit la farmacie vitamina E sub forma de ulei poți folosi uleiul de măsline. Acesta îți întărește genele și le oferă o strălucire aparte. Ai grijă să nu intre în ochi pentru că poate provoca senzația de usturime.

6. Demachierea corespunzătoare

Atunci când te demachiezi acorda o atenție deosebită genelor deoarece printre ele pot rămâne urme de machiaj pe care tu nu le poți observa cu ochiul liber. Asigură-te că la baza lor nu mai există mascara sau fard. Dacă ai un machiaj rezistent la apă folosește un demachiant pe măsură.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->