/ Mamici si pitici / Mămicile anului 2014

Mămicile anului 2014

Mămicile anului 2014
Adina Popa on 05/03/2014 - 6:54 pm in Mamici si pitici

În România se nasc zilnic peste 600 de copii, arată statisticile. Însă atunci când vine vorba de vedete,  2014 a fost, parcă, ales să fie anul cu noroc. Multe femei din showbizz-ul românesc au devenit deja mămici încă de la începutul acestui an.

Alina Sorescu a născut în prima parte a lunii ianuarie (n. 12 ianuarie) o fetiţă de nota 10, Elena-Carolina.

Următoarea mămică în materie de vedetă a fost Oana Roman. Aceasta a născut vineri, 21 februarie, la o clinică privată din Bucureşti, primul ei copil, pe Maria Isabela.

Cristina Rus, a devenit şi ea mămică anul acesta, însă pentru a doua oara. Maria Cristina venit pe lume luni, 24 februarie, chiar de Dragobete.

Tot nota 10 a primit şi Maya, fetiţa cântăreţului Connect-R. Misha, frumoasa sa soţie, a născut în 25 ianuarie, după o sarcină destul de grea.

Prima zi de primăvară i-a adus Danei Rogoz un mărţişor special. Actriţa a născut sâmbătă, 1 martie, un băieţel care a primit nota 10. Numele său este Vlad Luca Dragomir.

Printre viitoarele mămici ale acestui an se numără Carmen Brumă – care a precizat că va naşte la începutul lunii mai, Celia – care a decis să nască în Australia, ţara natală a soţului său şi care a dezvăluit că 11 mai va fi ziua cea mare, Anna Lesko, frumoasa cântăreaţă care timp de 7 luni a reuşit să-şi ascundă burtica de presă, urmează să nască undeva la sfârşitul acestei luni, începutul lunii aprilie.

Majoritatea mămicilor şi viitoarelor mămici au realizat pictoriale în timpul sarcinii pentru diferite reviste şi şi-au făcut publică, pe site+urile de socializare, nerăbdarea de a deveni mămici.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->