/ Life & Style / Metode simple de a-ti face fostul iubit gelos

Metode simple de a-ti face fostul iubit gelos

gelos
Giorgiana Bogdan on 19/04/2014 - 10:44 am in Life & Style

Pentru că te-ai despărţit de fostul iubit vrei neapărat să  îi arăţi că ţie îţi merge foarte bine şi fără el. Ce armă poate fi mai bună decât răzbunarea? Dacă ţii cont de câteva sfaturi sigur îl vei face să se simtă el vinovat că te-a pierdut şi să se întoarcă la tine plin de regrete!

Păi pentru început cea mai bună armă a ta este diplomaţia. Este important ca el să vadă că şi după ce va-ţi despărţit tu eşti diplomată. Dacă el doreşte să vorbească cu tine nu-l îndepărta cu replici pline de gelozie şi răutăcioase prin care tu să-i scoţi ochii din cauza despărţirii voastre. Ci,trebuie să te porţi cât mai normal posibil şi să îi arăţi că tu eşti o companie plăcută iar în societate ştii cum să vorbeşti şi să te porţi. Sigur va remarca asta şi va avea de gândit.

Simte-te bine în pielea ta! Tu eşti unică şi nimeni nu te poate înlocui. Dacă prin coincidenţă vă întâlniţi într-un club nu trebuie să te arunci în braţele băieţilor de acolo ca să îi arăţi că poţi agăţa orice băiat eşti o lady nu un cuier! Cel mai corect este să fii tu însăţi şi să rămâi cu picioarele pe pământ chiar dacă eşti în club unde lumea o ia razna,dacă el te observă şi vine să te salute,cu atât mai bine.

Pentru că eşti o domnişoară ce are respect de sine e foarte important ca tu să arăţi bine! Întotdeauna să fii atentă la detalii cum ar fi vestimentaţia,machiajul,coafura,unghiile. Asta va arăta că tu te iubeşti pe tine însăţi şi ai foarte mare grijă de felul în care arăţi.Sigur nu vei trece neobservată de privirea lui. Astfel fostul iubit va fi cuprins de regrete văzându-te aşa aranjată căci sigur îşi va reaminti vremurile în care se plimba mândru cu tine la braţ şi sigur se va întreba de ce te-a pierdut. Să ştii că băieţilor le plac fetele aranjate deoarece captează privirea celorlalţi dar şi invidia băieţilor din jur,deoarece sigur şi alţii şi-ar dori o astfel de fată lângă ei.

Să fii sociabilă şi cât mai prietenoasă! Unei fete îi stă bine când este înconjurată de prieteni cu care să poată vorbi. Doar nu preferi să fii o zgripţi ce stă retrasă într-un colţ întunecat. Dacă fostul iubit observă şi acest lucru să fii sigură că i-ai captat din nou atenţia şi nu cred că doreşti să îi dai de înţeles că tu ştii asta!

Dacă se întâmplă să daţi nas în nas în vreo cafenea şi să observi că el este cu iubita pe care tu sigur nu o suporţi,nu fugi din cafenea ci din contră aşeaza-te la o masă unde îi poţi vedea pe amândoi. Dacă şi el te observă nu te lăsa dusă de instinctul ăla nebun de a-i face cu mâna sau să strigi la el ca pe câmp. Din contră zâmbeşte-i privindu-l fix aşa îl vei intimida şi el va întoarce privirea.Dacă te ajută cu ceva şi ai încredere în tine poţi să-i zâmbeşti uşor chiar dacă şi iubita lui observă asta.Vei avea o satisfacţie mai mare când vei observa că fetiţa lui fierbe de gelozie.

Trebuie să scoţi toate calităţile la vedere! Aşa ex-lover va avea ocazia să vadă ce a pierdut şi că nimeni şi nimic nu te poate înlocui pe tine şi cu siguranţă îşi va roade unghiile de invidie. La urma urmei tu nu te poţi compara cu actuala sa iubită pentru că tu eşti mult mai bună!


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->