/ Diverse / Prima zi…

Prima zi…

iubire
Adelina Noghe on 09/04/2014 - 8:01 pm in Diverse

Şi a fost prima zi.  Prima zi în care am ştiut să zâmbesc aşa cum nici eu nu ştiam că pot să o fac. Prima zi în care am simţit…în adevăratul sens al cuvântului ,am simţit. Şi prima zi în care am zburat...şi a fost fantastic. Prima zi în care am râs fără motiv. Prima zi în care am simţit că sunt vie...

Au fost atâtea alte zile ale vieţii mele….eu nu am trăit o dată cu trecerea lor. Nu am trăit în niciun caz până în acea “primă zi”. Ce aveam înainte de acel “atunci”? Aveam părinţii şi prietenii…şi amintiri din foste relaţii eşuate. Şi mă aveam pe mine, cea care nu eram. Cea care trăiam pentru toţi, dar pentru nimeni totodată. Cea neînţeleasă, cea iubită de toţi şi de nimeni cu adevărat, cea admirată şi invidiată în acelaşi timp, cea care atrăgea şi respingea printr-o clipire. Si am fost aşa…ca un gheţar pe care nu îl topea nimic. Am fost aşa... ca un om care vedea tot, dar care nu vedea nimic. Am fost de parcă nici nu am fost.

Şi apoi a venit acea “primă zi”. De atunci a început ,de fapt, existenţa mea. De atunci am ştiut că “a trăi” înseamnă” a cunoaşte iubirea”. A fost spontan,copilăresc şi unic…incredibil şi miraculos totodată.

Ai fost Tu.  Şi mi-a fost deajuns. De aici a inceput iubirea noastră, renaşterea ta şi naşterea mea. Ştii…pot spune că sunt geloasă pe fetele care au avut norocul să fie iubite de tine…Să nu mă crezi absurd,toate fetele gândesc la fel. Important este că acum eu sunt în inima ta,în vorbele tale,în direcţia ta,în respiraţia ta. Tu ar trebui să fii foarte mandru că eşti prima mea iubire. Pentru mine, iubirea nu a existat până la tine,şi sincer ….alta nu va mai exista. De ce? Pentru că simt că Tu eşti cel care îmi umple toate golurile şi mă completeaza ca un puzzle.Tu eşti acel Orizont înspre care îmi înalţ ochii  zi de zi.  

Iubirea noastră este ca  un copil, care are nevoie de foarte multă hrană pentru a creşte. Va ajunge uşor la adolescenţă,apoi la maturitate şi va întâmpina pe drum  experienţe noi. Va îmbătrâni o dată cu trupurile noastre …. Şi noi vom muri, iubire! Dar remarcabil e faptul că iubirea pe care noi o creştem şi o nutrim, nu va muri niciodată.Aşa cum Dumnezeu este veşnic.

Suntem doar Tu şi Eu. Restul e poveste. Lumea din jur,munţii,apele,aerul,toate sunt poveşti din povestea noastră. “Mereu va fi o fată mai frumoasă ca tine, tu trebuie doar să găsești băiatul căruia să nu ii pese...şi care sa te iubească doar pe tine pentru că tu eşti cea mai frumoasă pentru el.” Acum pot să fac asta,să gândesc aşa. Datorită ţie.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->