/ Bio & Sanatate / Produse alimentare recomandate pentru mărirea sânilor

Produse alimentare recomandate pentru mărirea sânilor

sani
Nelly Șargu on 21/03/2014 - 11:42 pm in Bio & Sanatate

Fiecare dintre noi își dorește să fie posesoarea unor sâni mari, frumoși și sănătoși. Nu este neapărat să te duci la domnul îmbrăcat în alb și cu un cuțit în mână ca să ai sânii mai mari decât acum. Siliconul s-a plasat pentru mult timp printre primele locuri în lista cauzelor apariției cancerului, așa că nu te grăbi să recurgi la operație. Tot ce ține de organismul nostru, de aspectele interior și exterior ale acestuia pornește de la alimentația noastră. Există foarte multe produse alimentare care stimulează creșterea sânilor și probabil nici nu ai știut despre aceasta. Iată-le pe cele care au cel mai mare efect:

-Măslinele negre și uleiul virgin de măsline, care conțin grăsimi omega 3 și reduc și riscul apariției cancerului la sân, pe lângă faptul că contribuie la creșterea glandelor mamare.

-Rădăcina de lemn dulce și toate produsele care îl au în componență contribuie la creșterea sânilor. Dar, fii atentă, căci lemnul dulce mărește secreția de estrogen și  este contraindicat dacă ai probleme cu hormonii sau dereglări la nivelul organelor genitale.

-Broccoli, varza de Bruxelles, conopida și varza simplă sunt unele dintre cele mai cunoscute produse pentru efectele lor miraculoase.

-Semințele de floarea soarelui, de in și de susan, de dovleac, precum și nucile sunt surse de proteină, deci contribuie și la creșterea sânilor.

-Fasolea, mazărea, nautul, lintea „inflamează” sânii și îi face mai sensibili.

-Fructele și legumele nu trebuie să lipsească niciodată din frigiderul tău. Cele care te vor ajuta să-ți mărești sânii pe care naturală sunt morcovii, merele, avocado, kiwi, prunele, rodiile, cireșele, morcovii, sfecla, cartofii, vinetele și, desigur, strugurii, care sunt bogați în substanțe nutritive.

-Bananele sunt unele dintre cele mai bogate în proteine fructe. Antrenorii de la sală ne recomandă mereu să mâncăm banane înainte sau după ce facem sport. Astfel, ele se numără și printre alimentele care vor face ca bustul tău să arate așa cum îți dorești.

-Dintre condimente, cele pe care ar trebui să le introducem neapărat în alimentația noastră, dacă până acum nu le-am folosit, sunt: mărarul(mai ales semințele acestuia), ghimbirul, oregano, salvia și busuiocul.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->