/ Frumusete / Produsele cosmetice: testare şi igienizare

Produsele cosmetice: testare şi igienizare

testare şi igienizare cosmetice
Ana Drobot on 04/05/2016 - 10:05 am in Frumusete, How To

Nu prea se respectă igiena în marile magazine de cosmetice. Nici pentru păstrarea lor şi nici pentru testarea lor. Pe când în Statele Unite sunt puse la dispoziţie aplicatoare de unică folosinţă pentru fiecare produs.

În ţări civilizate poţi cere să fie igienizat orice produs cosmetic. Rujul poate fi scufundat în spirt, ori şters cu un şerveţel. Apoi îl aplici pe buze cu o pensulă curată.

Există aplicatoare de burete, cum sunt cele de la gloss. Pentru igienizarea cosmeticelor, se poate pulveriza spirt pe ele şi lăsate să se usuce.

Pentru igienizat se mai folosesc şerveţele umede pentru ambalaje. Dacă culorile de machiaj se murdăresc de la alte culori se poate folosi un şerveţel uscat.

Pentru dermatograf primit de la altcineva: se poate încălzi puţin cu o brichetă şi şterge primul strat de creion pe un şerveţel.

Despre pulverizatul spirtului peste farduri: nu strică fardul. Se şi repară cu spirt fardurile sparte. Se poate cumpăra alcool alimentar, care are peste 90 grade şi apoi umple un recipient cu spray ca să vă igienizaţi fardurile.

Pentru un ruj folosit al unei prietene: poate fi înmuiat în alcool. Pentru farduri: poate fi luat primul strat sau şters cu puţin alcool. În schimb, rimelurile nu se pot igieniza şi nici glossurile cu acele sponge tips.

Pensulele personale se pot spăla aproximativ o dată pe săptămână – la două săptămâni.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->