/ Fashion & Trends / Rochia, un simplu accesoriu diafan!

Rochia, un simplu accesoriu diafan!

Eleganta, stil, rafinament
Alexandra Gheorghe on 05/03/2014 - 12:41 pm in Fashion & Trends

Din experienta mea umila, am aflat ca, aceste specimene, numite barbati iubesc femeia eleganta.

Eleganta? Eleganta spune multe despre o femeie, si acest cuvant explica faptul ca, stie sa poarte o rochie cu nonsalanta unui tricou,  sa o prezinte si cu aceeasi eleganta sa o si dezbrace.

Acest accesoriu atribuit femeilor, indiferent de pozitie sociala sau de varsta, nu imbraca doar trupul lasciv al damelor ci si caracterul si felul de a se comporta in societate.

Purtata cu grija si finete rochia te ajuta sa emani senzualitate, sa fii sexy si mereu de dorit.

Barbatii iubesc rochiile vaporoase, care la adierea vantului, permit fluturarea lor, adora rochiile care urmaresc liniile corpului si urasc rochiile lungi pana in pamant, care  acopera tot, pana si gatul. Decolteul si gatul ,intotdeauna la vedere in limita bunului simt, reda tinutei o finete aparte. Ce depaseste limita, da de inteles reversul elegantei, care reuseste sa atraga privirea doar o data si nu pentru totdeauna.

Farmec, stil, rafinament, eleganta si mister.  Aceste cinci cuvinte, purtate in aceeasi ordine descopera femeia devenita muza pentru pictori si compozitori, femeia care straluceste intr-o rochie fina si cucereste lumea intr-o pereche de pantofi cu toc.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->