/ Fashion & Trends / Rochiile croșetate! The Great Gatsby a dat start uneia dintre tendințele acestui sezon

Rochiile croșetate! The Great Gatsby a dat start uneia dintre tendințele acestui sezon

crosetate
Nelly Șargu on 21/04/2014 - 6:48 pm in Fashion & Trends

De mână cu superbul film „Gatsby”, în modă au intrat anii 20 și tot ce este legat de ideea feminității din acele timpuri. Vorbim anume despre articolele croșetate și cele dantelate, care aduc gingășia și prospețimea în această primăvară. O tendință foarte drăguță a acestui sezon sunt anume rochiile, bluzele și fustele croșetate, albe.

Într-o astfel de rochie te vei simți exact ca eroinele din film, care trăiau în perioada cand femeia era definită prin eleganță, bijuterii, rochii cu multă dantelă, pietre scumpe și zâmbet de miliarde.

O rochie sau fustă albă, croșetată, poți să o faci la comandă sau o poți găsi prin magazine. Dacă este un trend al sezonului, nu va fi deloc greu să dai de ele. Preferatele mele sunt cele lansate de Zara. Sunt foarte drăguțe, gingașe și vaporoase. Dar, după cum am spus, le găsești și în multe alte locuri. O altă variantă ar fi să cauți prin șifonierul bunicii, pentru că este posibil să dai de ceva asemănător și să nu cheltui nici un ban.

Le poți combina cu o pereche de sandale pastelate, un clutch sau o gentuță mică pe umăr și îți poți pune în păr o bentiță cu o floare sau orice altceva într-o parte, la fel cum purta Carey Mulligan. Astfel, look-ul tău va fi perfect asortat. O astfel de ținută se potrivește atât pentru o plimbare prin oraș cu prietenele, cât și pentru o întâlnire romantică (gândește-te cât de mult îi va plăcea această naturalețe).


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->