/ Reviews / Serialul Mind Your Language

Serialul Mind Your Language

Mind Your Language
Ana Drobot on 02/04/2015 - 11:19 pm in Reviews

Sigur, avem seriale despre psihologi, psihanalişti, terapeuţi, doctori, actori, adolescente bogate… De ce nu şi un serial despre un profesor şi clasa sa? Aşa putem vedea care este farmecul meseriei de profesor de limbi străine! Au mai existat filme despre relaţia între profesor şi elevi rebeli, cum a fost “To Sir, With Love” sau “Take the Lead”.

Şi aici clasa e formată din studenţi mai rebeli, deşi sunt adulţi.

În Mind Your Language este vorba despre un profesor care predă limba engleză unor studenţi străini. Este într-adevăr o comedie superbă! Şi pe deasupra mai şi înveţi câte ceva. Greşelile de limbă pe care le fac studenţii sunt foarte amuzante. Şi, de asemenea, avem parte de o relaţie apropiată dar şi amuzantă între profesor şi studenţii săi.

M-am uitat la câteva episoade şi aş putea spune că-mi doream tot mai mult. Chiar râdeam cu voce tare, de una singură! Sunt foarte simpatice aceste personaje!

Or fi unele situaţii imposibil de întâmplat în realitate într-o clasa, dar… Aceasta e frumuseţea ficţiunii, nu?

Înţeleg că e vorba de un serial vechi, de prin 1977-1986, dar… farmecul umorului englezesc rămâne!

Şi poate aşa vom câştiga cu toţii interes pentru meseria de profesor, aşa cum orice film despre o meserie stârneşte interesul pentru aceasta, fie că e vorba de psihanalist, chirurg, avocat etc.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->