/ Diverse / Servicii Google de care poate nu ştiai

Servicii Google de care poate nu ştiai

servicii google
Dumitrescu Madalina on 11/03/2015 - 3:35 am in Diverse

Google Scholar este un motor de căutare excelent dacă sunteţi interesate de studii academice sau doar vreţi să fiţi la curent cu ce se întâmplă în materie de cercetare şi tehnologie.

Google Bussines View este un instrument prin care poţi oferi persoanelor cu care ţii legătura o vedere panoramică a locului în care eşti sau a clădirii în care te afli.

Google Goggles este o metodă prin care, realizând o fotografie să spunem a unei anumite zone, accesezi motorul de căutare pentru a vedea ce informaţii îţi poate găsi Google despre locul respectiv.

Google Classroom este un instrument extrem de util mai ales pentru persoanele care lucrează în mediul educativ. Prin intermediul acestui program, profesorii pot interacţiona cu uşurinţă cu elevii, le pot trasa sarcini sau teme, le pot comunica diferite anunţuri , iar elevii pot la rândul lor răspunde.

Google Crisis Response a apărut ca răspuns al guvernelor la numeroasele dezastre naturale care, de cele mai multe ori, ne prind nepregătiţi. Pentru că aproape întreaga populaţie foloseşte telefonul şi o bună parte are acces la internet, acest instrument are rolul de a căuta persoane şi de a furniza informaţii vitale în cazul unor catastrofe.

Google Art Project vă oferă posibilitatea de a vizualiza din comfortul propriei locuinţe instituţii culturale precum muzeele de artă, fără a mai fi nevoie să vă deplasaţi. Acest instrument vine mai ales în sprijinul tinerilor care nu au posibilităţi materiale a întreprinde călătorii educativ – culturale.

FieldTripper este un motor de căutare de tip hartă care include pe lângă informaţiile de actualitate ale zonei căutate, şi informaţii vechi sau istorice.


1 POST COMMENT

Dati un raspuns

1 Comments
  • 11/03/2015
    Ana

    Intr-adevar, in afara de Google Scholar nu stiam. Iti multumesc pentru acest articol! Le voi folosi si eu si pe celelalte!

    Reply
-->