/ Frumusete / Ştiaţi că…?

Ştiaţi că…?

stiati ca
Ana Drobot on 01/06/2016 - 11:24 am in Frumusete

- Parfumul se aplică doar pe piele, pe când apa de toaletă se aplică pe haine.

- Pentru buze cu volum: adăugaţi 2-3 picături de ulei esenţial de scorţişoară în glossul vostru preferat. Stimulează circulaţia sangvină.

- După epilare (cu ceară), pielea trebuie spălată cu apă caldă, fără săpun, şi hidratată cu ulei de măsline.

- Dacă aveţi probleme cu tenul, precum puncte negre, pete, coşuleţe albe, microdermabraziunea e foarte bună. Atenţie însă la perioada anului. Vara îţi trebuie un fotoprotector puternic.

Se recomandă să faci astfel de tratamente iarna, toamna sau primăvara. În plus, pentru microdermabraziune, în ultimele 6 luni nu trebuie să fi luat medicamente pe baza de derivati de vitamina A, în principiu izotretinoine (acid 13-cis retionic).

Vara e mai bine să foloseşti peeling chimic acasă, cu produse pe bază de acizi din fructe. Se recomandă acidul glicolic. Găseşti peelinguri cu acid glicolic în majoritatea farmaciior mari.

- Egiptenii foloseau machiajul chiar şi pentru a proteja sănătatea. Foloseau un fel de fond de ten care proteja faţa de razele solare puternice din Egipt. Foloseau, desigur, şi bărbaţii.

Machiajul folosit de Cleopatra nu era folosit şi de altcineva, pentru că se mergea pe ideea ce e bun pentru mine poate să nu funcţioneze şi pentru altcineva. Suntem diferiţi.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->