/ Bio & Sanatate / Sucuri benefice pentru organism

Sucuri benefice pentru organism

sucuri sanatoase
Dumitrescu Madalina on 01/06/2014 - 3:17 am in Bio & Sanatate

Tratamentul medicamentos actual pentru diferite afecţiuni este destul de variat şi totodată nociv. Pentru a ne menţine sănătatea în mod natural, putem apela la sucuri din fructe sau legume şi ceaiuri din plante.

Cele mai recomandate sucuri naturale, alături de beneficiile aferente fiecăruia, sunt următoarele:

- sucul de spanac este favorabil în cazul hemoragiilor, anemiilor, durerilor de cap, migrenelor şi dizolvării deşeurilor din intestine, combătând formarea celulelor canceroase.
- sucul de rodie este hipercaloric, cu conţinut ridicat de glucide, îmbunătăţeşte funcţiile cerebrale, protejează corpul împotriva apariţiei cancerului.
- sucul de grapefruit arde grăsimile, favorizează traiectoria digestivă, şi ajută la menţinerea greutăţii.
- sucul de ananas îmbunătăţeşte imunitatea, stimulează digestia şi are proprietăţi antiinflamatoare.
- sucul de sfeclă are un efect deosebit asupra diminuării tensiunii arteriale.
- sucul de roşii are rolul de a întări oasele, ţine departe osteoporoza şi problemele articulare.
- sucul de mere împiedică acumularea de substanţe grase în sânge, curăţă ficatul şi rinichii de substanţe dăunătoare şi previne bolile degenerative ale creierului.
- sucul de morcovi este benefic pentru sănătatea ochilor, dar este şi un bun tonic pentru că previne sau ameliorează efectele anemiei, întăreşte sistemul imunitar, stimulează latura hepatică al organismului şi cicatrizează rănile.
- sucul de afine menţine creierul sănătos şi menţine departe bolile degenerative precum Alzheimer.
Curele cu aceste sucuri trebuie realizate cu o anumită măsură, consumarea tuturor deodată nu va da efectele scontate, ba chiar mai mult îşi pot anula efectele unele altora. De aceea, este cel mai bine să facem cure un unul – două tipuri de suc pentru o perioadă de câteva zile sau săptămâni, apoi să schimbăm sucurile alternativ.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->