/ Fashion & Trends / Teen Choice Awards 2014 ne-a surprins cu cele mai frumoase ținute! Află ce au purtat vedetele(FOTO)

Teen Choice Awards 2014 ne-a surprins cu cele mai frumoase ținute! Află ce au purtat vedetele(FOTO)

Teen Choice Awards 2014
Nelly Șargu on 20/08/2014 - 1:10 pm in Fashion & Trends

Anul acesta, la Teen Choice Awards a fost o adevărată prezentare de modă! Ținutele pe care le-au ales vedetele hollywoodiene au fost de-a dreptul extraordinare și iată-le pe cele care au ieșit cel mai mult în evidență:

Ținuta Selenei Gomez a fost, ca întotdeauna, discutată și apreciată. Ea a optat pentru salopeta Yves Saint Laurent, pe care a asortat-o cu pantofii aurii metalizați Miu Miu și un clutch marca Dior. Absolutely stunning!

selena gomez

 

Taylor Swift a optat pentru un costum alcătuit din bustier și fustă, care au fost deosebit de populare printre ținutele divelor prezente la Teen Choice-ul din anul acesta. Deținătoarea premiului pentru cea mai bună artistă country și-a asortat costumul de la Novis cu o pereche de sandale marca Charlotte Olympia.

taylor swift

Actrița de 27 de ani Shay Mitchell a fost una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete la această ceremonie. Despre look-ul ei au scris toate revistele din America și nu numai. Costumul ei alb marca Misha asortat cu o pereche de pantofi superbi Jimmi Choo au cucerit publicul. Simplu și cu stil!

shay mitchell

Nina Dobrev a optat pentru un costum alcătuit dintr-un crop top și pantaloni scurți marca Vionnet, colecția resort 2015, pantofi Kurt Geiger și clutch Michael Kors.

nina dobrev

 

Mai multe vedete și look-urile lor le puteți urmări în pozele сe urmează:

Lucy Hale

lucy hale

 

Demi Lovato

demi lovato

 

Cher Lloyd

cher lloyd

 

Kim Kardashian

kim kardashian

 

Hilary Duff

Hilary Duff

 

Chloe Moretz

Chloe Moretz


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->