/ Frumusete / Tu îţi speli corect părul?

Tu îţi speli corect părul?

tu iti speli corect parul
Raluca Cercel on 15/04/2014 - 12:45 am in Frumusete

Podoaba capilară reprezintă arma feminităţii.De aceea trebuie întreţinută şi spălată corect. Iată câteva greşeli pe care le fac foarte multe persoane fără să-şi dea seama.

1. Spălarea părului zilnic, cu acelaşi şampon nu reprezintă deloc un obicei sănătos. Specialiştii recomanda spălarea la cel puţin două zile distanţă. De altfel, şamponul trebuie schimbat ocazional pentru ca scalpul să nu se obişnuiască cu aceleaşi ingrediente.

2. Părul nu este suficient de umed atunci când aplici şamponul. De aceea tinzi să foloseşti o cantitate cât mai mare de şampon pentru a face spumă. Trebuie să stai cel puţin un minut sub duş înainte de aplicarea produsului pentru a-şi face efectul.

3. Aplicarea şamponului în vârful capului nu reprezintă o soluţie bună. Şamponează dinspre ceafa spre lateralul capului pentru o curăţare ideală.

4. Folosirea unghiilor în timpul curăţării părului poate avea efecte negative asupra scalpului tău. Este bine să te ajuţi de vârful degetelor pentru a îndepărta impurităţile dar şi pentru a-ţi relaxa scalpul.

5. Nu folosi apă fierbinte pentru că usucă părul şi scalpul. Este recomandat să te clăteşti cu apă călduţă!


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->