/ Fashion & Trends / Vedetele cheltuie prea mult pe haine?

Vedetele cheltuie prea mult pe haine?

haine vedete
Ana Drobot on 19/12/2015 - 3:58 pm in Fashion & Trends

O întrebare pe care ne-o punem adesea, având în vedere ţinutele gloamour ale celebrităţilor, care în fiecare zi par că ar purta alta. Să fie o risupa de bani să cumperi ţinute pe care le vei purta o singură dată?

În primul rând, ţinutele purtate pe covorul roşu sunt ori închiriate ori li se oferă pentru a face publicitate unor creatori şi firme anume. Totul cu scopul de a li se face fotografii. Se închiriază în special ţinute vintage şi bijuterii pentru astfel de ocazii de către vedete.

Aşadar, nu toate vedetele aruncă banii pe ţinutele pe care le vor purta la ceremonii despre care nu s-a auzit. Majoritatea fac reclamă ţinutelor create de designeri cu aceste ocazii.

Spre exemplu, Meryl Streep a mărturisit că a acceptat să închirieze rochii pentru a le purta la ceremonia Oscarurilor, însă mai târziu nu a acceptat să le cumpere considerându-le prea scumpe.

Sigur că vedetele trebuie să cheltuie bani buni pentru aspect. Ele pot pierde sau câştiga popularitate bazat pe ceea ce poartă, deci pentru ele ceea ce poartă e foarte important.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->