/ Fashion & Trends / Zuhair Murad a lansat noua sa colecție toamna-iarna 2014/2015

Zuhair Murad a lansat noua sa colecție toamna-iarna 2014/2015

colecție toamna-iarna 2014-2015
Nelly Șargu on 20/09/2014 - 3:24 pm in Fashion & Trends

Unul dintre designerii mei preferați, Zuhair Murad, a lansat noua sa colecție toamnă-iarnă 2014/2015 în cadrul Paris Fashion Week. Ca întotdeauna, rochiile designerului pot fi numite adevărate opere de artă. Versatile, fluide, feminine, acestea inspiră romantism și eleganță prin fiecare mișcare a materialului.

Pe lângă rochii, Zuhair a inclus în colecţia sa o salopetă albă elegantă, fuste, pantaloni şi sacouri care completează colecţia, executate fiind din aceleaşi materiale ca şi rochiiile. Culorile folosite de Zuhair au fost alb, negru, albastru, blue-marin, roșu, argintiu și un amestec cu totul deosebit de nuanțe reci, specifile iernii. A încheiat prezentarea, ca de obicei, o rochie de mireasă în stilul „regina iernii”.

Rochiile lui Zuhair Murad sunt cunoscute la nivel internațional și multe dintre ele au apărut pe covorul roșu la Hollywood. Taylor Swift, Jennifer Lopez, Shakira, Katy Perry, Miley Cyrus, Vanessa Williams, Nina Dobrev, Christina Aguilera, Blake Lively sunt doar unele dintre vedetele care au purtat creațiile marca Zuhair Murad.

Designerul arab este un adevărat creator al feminității și rafinamentului, iar mai jos poți vedea și tu ultima colecție a acestuia.

colecție toamna-iarna 9

colecție toamna-iarna 12

colecție toamna-iarna 11

colecție toamna-iarna 10

colecție toamna-iarna 4

colecție toamna-iarna 5

colecție toamna-iarna 6

colecție toamna-iarna 7

colecție toamna-iarna 8

colecție toamna-iarna 13

colecție toamna-iarna 3

colecție toamna-iarna 2

colecție toamna-iarna 1


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->