/ Psihologie / 10 motive pentru care nu ești acum într-o RELAȚIE

10 motive pentru care nu ești acum într-o RELAȚIE

relatie amoroasa
Nelly Șargu on 25/05/2014 - 2:12 pm in Psihologie

Există sute și mii de chestii din cauza cărora ești acum în “free zone”, dar după părerea Cosmopolitan Rusia sunt câteva motive care și-au consolidat pozițiile de lideri.

1. Ești prea deșteaptă, iar bărbații se tem de femeile a căror nivel intelectual ar putea fi mai ridicat decât al lor. Un adevărat șoc pentru ei!

2. Ești prea frumoasă și bărbații nu riscă să se apropie de tine, deoarece cred din start că vor eșua. Este o problemă cu care se confruntă multe femei și consider că acești bărbați au nevoie urgent de un psiholog.

3. Ești prea visătoare, iar logica bărbătească se trage mai mult la femeile care știu concret ce vor. Nu este grav, pentru că există încă mulți alții cărora le plac capriciile și comportamentul copilăresc al fetelor.

4. Îți dorești prea mult. Fii mai realistă și nu aștepta ca un bărbat să fie totul la un loc. Nimeni nu este perfect, nici chiar tu și, deaceea, învață-te să accepți minusurile altora.

5. Probabil, te comporți ca prietenul lor de gașcă, nu ca o fată. Se întâmplă uneori că ești foarte prietenoasă cu bărbații și aceștia nu văd în tine femeia. Dragă, rochie și pantofi cu toc înalt, urgent!

6. Se întâmplă, însă, să fii într-o situație total opusă celei descrise în punctual 5. Ești prea “fetiță”, o prințesă îmbrăcată în roz. Ar trebui să te interesezi de ceea ce le place bărbaților. Este destul să știi măcar ceva despre subiectele bărbătești și vei fi ok.

7. Ai o limbă prea ascuțită și bărbații consideră că ești prea bitchy. Chiar dacă ai multe gânduri hitleriste, ține-le pentru prietenele tale, nu le spune bărbaților tot ce gândești, pentru că femeia trebuie întotdeauna să fie o enigmă.

8. Ai prea multe prietene, iar bărbații le văd ca pe o armată care îl vor nimici atunci când vă veți certa.

9. Te pui pe tavă prea repede, iar bărbaților le place să alerge un pic. Gândește-te, nu degeaba le place atât de mult fotbalul…

10. În schimb, nu trebuie să te comporți nici ca o divă de care el niciodată nu se va putea apropia.

Sursa: Cosmopolitan Rusia, aprilie 2014

femeie singura


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->