14 burlaci hot de la Hollywood

Dragele mele, m-am gândit să vă prezint în cele ce urmează 14 dintre cei mai hot și sexy burlaci de la Hollywood.

1. Jake Gylenhaal

Jake Gylenhaal este unul dintre actorii care a avut cele mai multe relații cu actrițe și cântărețe. Printre ele se numără Reese Witherspoon, Taylor Swift, Olivia Wilde și Anna Kendrick. Se zvonește că ar fi reluat relația cu Jenny Lewis, însă zvonurile sunt nefondate. Actorul își caută marea dragoste!

2. Ryan Reynolds 

Ryan Reynolds tocmai a divorțat de actrița Scarlett Johannson și a declarat că nu a trecut peste și că încă suferă, de aceea își concentrează atenția mai mult asupra lui, însă este optimist că va ieși din acest impas cu divorțul.

3. Bradley Cooper

Sex simbolul Bradley Cooper în vârstă de 34 de ani vorbește fluent limba franceză și admite că este un romantic incurabil datorită părinților lui. Acesta a avut relații cu femei cunoscute de la Hollywood precum Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Renee Zellweger și Olivia Wilde.

4. Adrien Brody

Adrien Brody este unul dintre actorii care nu își dezvăluie viața amoroasă și o ține doar pentru sine. Actorul este recunoscut pentru relațiile sale cu femei obișnuite, care nu sunt faimoase, însă, recent se vehiculează faptul că s-ar întâlni cu January Jones, cea care a apărut în revista Mad Men în mai 2010.

5. Taylor Lautner

Taylor Lautner, cel care a jucat în filmul Twilight, se zvonește că s-ar întâlni cu Lily Collins, fiica marelui cântăreț Phil Collins, dar un zvon este doar un zvon, întrucât acesta nu a declarat nimic despre o posibilă relație cu Lily, plus că, pare să îi placă mult viața de burlac. Acesta a declarat într-un interviu că nimeni nu este exclus din agenda lui, în special fetele.

6. Alexander Skarsgard

Alexander Skarsgard este actorul care îl interpretează pe Eric Northman în serialul True Blood, care este prins într-un triunghi amoros, dar când vine vorba de viața amoroasă reală a actorului de origine suedeză, lucrurile nu sunt atât de complicate. În luna iulie a încheiat o relație de doi ani cu actrița Kate Bosworth, iar acum este în căutarea unei femei potrivite pentru el. În 2010, a declarat că atunci când vine vorba de întâlniri “nu este vorba despre ceea ce faci, ci cu cine faci – asta este cel mai important. Dacă ești cu cineva care este grozav(ă) și te simți bine alături de el(ea), puteți sta împreună chiar și în stația de autobuz și să vă simțiți bine.”

7. Idris Elba

Înalt, brunet, chipeș, Idris Elba, de origine engleză, cu un accent britanic adorabil, divorțat și cu o fată de 9 ani, care pare a fi singura din viața lui acum. Fetița lui l-a însoțit la premiera filmului Captain America. N-ai cum să nu adori o asemenea legătură de tipul tată-fată.

8. Zachary Levi

Zachary Levi, actorul care îl interpretează pe Chuck, din serialul cu același nume, la fel ca actorul Adrien Brody, se întâlnește cu femei care nu sunt cunoscute. Plus că în afară de cariera lui de actor, acesta ar putea avea un viitor în lumea muzicală, întrucât a cântat alături de Mandy Moore, în 2010, la premiera animației Tangled. N-ai cum să nu iubești un bărbat cu voce.

9. Chris Evans

Chris Evans a avut relații cu unele dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood: Jessica Biel, Kate Bosworth, Gisele Bundchen, Christina Ricci, Emmy Rossum…Filmul What’s your number ? în care joacă alături de Anna Farris ar putea fi bazat pe el.

10. Penn Badgley

Se pare că Penn Badgley ( a jucat în Gossip Girl), după ce a încheiat relația cu partenera lui Blake Lively, în toamna anului 2010, și-a concentrat atenția asupra carierei actoricești, caritabile și asupra politicii. Deși s-a speculat o legătură cu Zoe Kravitz și cu actrița de origine australiană Jessica McNamee, se pare că Penn este o partidă grozavă.

11. Chace Crawford

Chace Crawford, frumușelul din celebrul serial Gossip Girl, a avut o relație de un an cu Carrie Underwood.

12. Jeremy Renner

Nominalizatul la Oscar pentru filmul The Hurt Locker, Jeremy Renner, a avut relații cu actrița britanică Janet Montgomery și cu Scarlett Johannson, dar eroul de acțiune este acum singur și în căutarea femeii potrivite.

13. Joe Manganiello

Joe Manganiello, actorul din True Blood, s-a despărțit de Audra Marie, după o logodnă de doi ani, iar acum este singur.

14. Shemar Moore

Shemar Moore, actorul din Criminal Minds, a avut relații cu Halle Berry și Toni Braxton.

2 Comments
  1. Numai unul si unul.I-ati ales minunat in acest articol.

    • 🙂 mulțumesc. mă bucur dacă v-a plăcut 🙂 articolul și în special bărbații :), care trebuie să recunosc sunt destul de fermecători 🙂

Dati un raspuns

Fashion & Trends