30 Seconds To Mars a concertat pentru prima dată în România

Eram prin clasa a 8-a când i-am auzit pentru prima dată. De fapt, prietena mea cea mai bună i-a descoperit, iar după ea m-am îndrăgostit și eu de „30 Seconds To Mars”. Nu pot să nu te capteze ochii ăia albaștri a lui Jared Leto, nemaivorbind de vocea lui. Cam pe atunci am înțeles că eu și rock-ul alternativ am putea avea o relație frumoasă și de lungă durată. Aceasta nu a suferit nici o schimbare până în ziua de azi.

Am început prin a fi nebună după piesa „From Yesterday”, după care au urmat „The Kill”, „Attack”, „Beautiful Lie”… Le-am ascultat fiecare piesă timp de 7 ani, pentru că nu am mai întâlnit altă trupă în a cărei versuri să mă regăsesc atât de mult. Și nu doar pe mine. Lumea care mă înconjura și tot ce se întâmpla cu ea la fel se reflecta în muzica lor.

Nu m-am gândit că voi avea posibilitatea să-i ascult vreodată live, dar acest an mi-a pregătit o surpriză. „30 Seconds To Mars” a avut un concert live în București, pe data de 5 iulie la care am putut să mă duc și de care îmi voi aminti cât voi trăi. Înaintea lor a cântat trupa „Bad Things”, care a reușit să „încălzească” publicul și să-l pregătească de întâlnirea cu Jared Leto.

Stârnind cele mai puternice emoții în public cu prima piesă, „Night of the Hunter”, Jared ne-a ținut așa pe parcursul întregului show. Fanii au cântat alături de solist fiecare vers, iar acesta a spus la un moment dat: „Aveți așa o energie, încât am impresia că aici sunt nu câteva mii de oameni, ci câteva sute de mii!” Jared ne-a bucurat și cu piese cantate la chitară, iar unii fani mai norocoși au avut parte de invitație specială pe scenă.

Două fete au avut ocazia să stea jos, pe scenă, în fața cântărețului și să-i asculte vocea de la un metru distanță. Nu a lipsit nici show-ul cu flagul României după piesa “Do or Die”, la care publicul a reacționat cu strigăte, sărituri și chiar lacrimi.

Spre deosebire de alte vedete, care evită să contacteze cu publicul, Jared se pare că a pus pe asta cel mai mare accent. Acesta îi îndemna mereu să sară în sus, să se ia în brațe, să cânte în locul lui și chiar să propună piese pe care vor să le audă. Concertul s-a încheiat cu piesa “Up in the Air”, la care au fost ridicați pe scenă mai mulți fani din primele rânduri. Până la urmă, atmosfera este cea care rămâne în amintire, iar aceasta a fost, într-adevăr, nemaipomenită! Acesta a fost primul concert al trupei “30 Seconds To Mars” în România, dar solistul a promis că nu va fi nici pe departe ultimul.

Din păcate, concertul s-a desfășurat fără participarea fratelui solistului Jared Leto, Shannon, acesta fiind înlocuit de un alt toboșar.

“Here and now
Under the battle of heaven
We Dream out loud
Do or Die and the story goes on…”

30 Seconds To Mars in Romania

30 Seconds To Mars band

Sursa poze:
www.suburbanmagazine.ro
www.bestmusic.ro

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends