30 Seconds To Mars vine vara aceasta nu doar în București, ci și în Cluj!

30 Seconds To Mars este una dintre celemai renumite trupe de rock alternativ de pe continentul american. Jared Leto, solistul trupei, este și deținătorul Oscarului pentru cel mai bun rol masculin secundar. Băieții au milioane de fani pe tot globul, iar concertele lor fac și anul acesta înconjurul lumii. Dar, de data aceasta, și fanii din România vor putea lua parte la acest eveniment excepțional. Da, este pentru prima dată când 30 Seconds To Mars va vizita țara lui Dracula.

Se pare că Jared este unul dintre puținele vedete care, înainte de a vizita o țară, mai dă un search pe google. De curând, acesta a publicat pe contul său de Twitter câteva informații despre peștera Salina Turda din apropierea orașului Cluj-Napoca. “Acest parc de distracții din România era pe vremuri o mină de sare”, a scris interpretul pe contul său, care este vizualizat de peste 1, 30 de milioane de fani. Jared a aflat despre această peșteră a minunilor de la niște prieteni și s-a arătat foarte interesat de ea. Aflând despre promovarea Salinei Turda la Hollywood, directorul acestui parc, Vasile Toth, a făcut chiar și o invitație oficială  trupei 30 Seconds To Mars să vină să vadă cu ochii lor frumusețea de parc subteran, vara aceasta, când vor ajunge în Romania cu show-ul. “Pentru noi este o surpriză foarte plăcută ca un actor, regizor și cântăreț de talie internațională să promoveze pe pagina sa de socializare Salina din Turda. Și dacă tot în acest an o să vină să concerteze în țara noastră, noi vrem să-I lansăm o invitație specială să vină să viziteze minunea din adâncul pământului”, a declarat directorul Salinei, atunci când a aflat de gestul vedetei.

Inițial, concertul a fost programat pentru data de 4 iulie în București, dar apoi a fost mutat cu o zi, astfel, acesta va avea loc pe 5 iulie 2014, la Romexpo. Biletele sunt în vânzare pe eventim.ro, iar prețul lor variază de la 160 la 299 de ron.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends