/ Fashion & Trends / 5 cele mai frumoase modele de rochii pentru acest sezon

5 cele mai frumoase modele de rochii pentru acest sezon

summerfashion
Nelly Șargu on 16/05/2014 - 5:50 pm in Fashion & Trends

Se apropie cel mai îndrăgit sezon al nostru, fetelor, Vara! În sfârșit, căldura va permite să ne scoatem la plimbare rochiile, fustele și pantalonii scurți, pe care le-am ținut în șifonier toată iarna. Nu-i așa că abia aștepți?

Uite care sunt modelele de rochițe pe care trebuie să le porți în această vară:

  1. Rochia maxi

Este un model care s-a consolidat pe poziția de tendință de vară deja de câțiva ani încoace. Oricum, în fiecare vară apar modele noi, diferite, care vor atrage toate privirile asupra ta. Eu ador aceste rochii pentru comoditatea și libertatea mișcărilor pe care le oferă.

  1. Rochia albă

Aceasta este indispensabilă pentru o vară frumoasă. Îți recomand una confecționată dintr-un material vaporos, precum sifonul, care inspiră stil și feminitate.

  1. Rochia florată

Printul floral începe să fie îndrăgit odată cu apariția primilor muguri, dar adevăratul anotimp al rochiilor florate este nu altul decât vara! Pune cât mai multe culori pe tine și vei fi remarcată oriunde vei apărea!

  1. Rochia croșetată

Ai toate șansele să o găsești prin dulapul mamei sau al bunicii, deoarece în perioada lor nu erau atât de multe magazine cu haine și femeile și le făceau singure. Este un model care se aranjează perfect și a cărui originalitate nici nu se discută.

  1. Rochia-cămașă

Este una dintre combinațiile care dau naștere unor produse excepționale. Încă din anii ’60 se purta cămașa bărbătească împreună cu fustă, iar acum le avem împreună. Poate fi confecționată din același fel de material sau din bucăți diferite, dar cert este faptul că trebuie să o ai!


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->