/ Mamici si pitici / 8 martie – ziua mamei

8 martie – ziua mamei

ziua mamei
Ignat Adriana on 07/03/2014 - 4:34 pm in Mamici si pitici

La mulţi ani tuturor mămicilor din lumea-ntreagă ! Voi, cele care ne-aţi purtat în pântece, care ne-aţi hrănit şi care ne-aţi ţinut la pieptul vostru ori de câte ori aveam şi avem nevoie.

    Ce cuvânt poate fi mai frumos pe lumea asta decât: MAMA. E primul cuvânt pe care îl rostim, care are o mare însemnătate. Mama e persoana care ar face orice pentru copiii ei, este o luptătoare, dar în acelaşi timp este o femeie bună, blândă, care mereu le stă alături copiilor, care ar face orice pentru binele lor.

8 martie este sărbătoarea mamei şi a primăverii. Mama poate fi asociată cu primăvara, deoarece este ca un soare care topeşte gheaţa, care înfloreşte şi care însufleţeşte totul.

Mama este cea mai importantă fiinţă de pe pământ, de aceea îi este închinată ziua de 8 martie. În această zi este frumos din partea copiilor să îi ofere mici atenţii cum ar fi felicitări, flori sau bomboane, pentru a-i arăta cât este de specială. Cel mai frumos lucru însă este să nu uităm să le spunem mamelor noastre cât de mult le iubim şi le apreciem pentru eforturile care le fac pentru noi, în devenirea noastră, în ascensiunea noastră ca oameni. Acestea au un rol major în viaţa noastră de aceea este important să le arătăm mereu dragostea noastră şi cu atât mai mult de 8 martie, de ziua lor.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->