/ Fitness & Dieta / 8 trucuri pentru o silueta de invidiat

8 trucuri pentru o silueta de invidiat

dieta pentru silueta
Diana Matei on 18/01/2014 - 6:53 pm in Fitness & Dieta

Fie ca tii deja dieta sau dupa anul nou care doar ce a trecut incerci fel de fel de metode auzite de la altii, e mai mult ca sigur ca undeva exista un blocaj din cauza caruia nu slabesti.

Lasa deoparte cantarul si sfaturile din gura in gura si citeste ce fac femeile cu silueta fara a se infometa deloc.

1. Nu doar dieta, ci si stil de viata

Cel mai simplu ca sa poti ajunge la silueta mult visata este stilul de viata care trebuie schimbat permanent de la vechile obiceiuri. Cu siguranta atunci mai mult ca sigur vei slabi si nu o sa mai ai nevoie de nici o dieta niciodata.

2. Fa niste schimbari simple

Trebuie doar sa mananci sanatos si atunci slabirea o sa vina pur si simplu de la sine. Daca de exemplu bei lapte mai gras inlocuieste-l cu lapte cu 1.5% mai putina grasime, daca mananci paine normala mananca una neagra de exemplu sau integrala. Cat mai multe cruditati in cantitati cat mai mari sunt o schimbare benefica si esti deja la jumatatea drumului catre acea silueta mult visata.

3. Multa miscare

Cel mai important ar fi cardio si stretching dar daca nu ai timp de ambele atunci cardio ar fi cea mai importanta. Fa miscare de cel putin 4-5 ori pe saptamana timp de minim jumatate de ora la fiecare sedinta.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->