/ Diverse / Cum să faci să îl uiţi? 9 paşi simpli care te vor ajuta negreşit!

Cum să faci să îl uiţi? 9 paşi simpli care te vor ajuta negreşit!

uiti de fostul iubit
Giorgiana Bogdan on 06/03/2014 - 11:25 pm in Diverse

V-aţi despărţit dar tu încă te mai gândeşti la el? Uite ce trebuie să faci ca să-l uiţi şi să nu mai suferi.

1. Acordă-ţi timp ţie! Renunţă la rutina zilnică pentru câteva zile până îţi revii, dacă prietena cea mai bună este  lângă tine cu atât mai bine! Stai cu ea o vreme,nu te sfii să plângi pe umărul ei şi să te descarci de toată  durerea pe care o ai în tine. Este normal să fii tristă şi melancolică o perioadă dacă te ajută shopping-ul cu  atât mai bine, iar daca timpul îţi permite ia-ţi un mic concediu de care să te bucuri singură!

2. Nu e bine să retrăieşti toate momentele fericite alături de fostul iubit! Cu puţină voinţă evită să mai visezi  cu ochii deschişi şi să conştientizezi că nu veţi mai fi împreună(mai ales că el este deja implicat în altă  relaţie).

3. Reaminteşte-ţi motivele pentru care această relaţie s-a încheiat. Decât să te gândeşti la momentele  frumoase în care eraţi fericiţi împreună mai bine enumeră motivele pentru care s-a ajuns la despărţire. Mai  bine să ştii că nu merită să te mai gândeşti la el!

4. Nu te învinovăţi pentru această situaţie! Dacă s-a ajuns la despărţire nu s-a ajuns numai din vina ta! Dacă tu  simţi că poate ai greşit în acea relaţie, află că şi fostul iubit dacă ţinea la tine cu adevărat nu renunţa aşa de  uşor la relaţie. Eliberează-te de regrete şi vei face un pas înainte!

5. Gândeşte-te la calităţile tale! Dacă îţi e uşor fă o listă cu ele,când o termini începe o altă listă care să  cuprindă defectele fostului tău iubit, apoi fă o comparaţie între ele şi vei vedea că oricum mai devreme sau mai  târziu se ajungea la despărţire. Aşa vei observa că fostul iubit nu te merita şi vei fi satisfăcută că ai rupt  legătura cu el.

6. Fii pozitivă mereu! Pare cam greu de făcut,nu? Ei bine,află că nu e imposibil! Încearcă să te concentrezi  asupra activităţilor tale zilnice, să înlocuieşti gândurile negre cu nişte gânduri pozitive legate de viaţa ta, prietenii tăi. Poţi petrece timp în prezenţa unor cunoştinţe pozitive care te vor face să zâmbeşti tot timpul.

7. Îţi doreai să scapi de toate lucrurile care îţi amintesc de el? Acum poţi s-o faci. Scoate-l din viaţa ta! Pentru început şterge toate mesajele de la el,toate pozele în care el  este prezent,toate cadourile,jucăriile le poţi arunca. Aşa nu le vei mai vedea şi nu te vor mai răni.

8. Încetează să mai vorbeşti cu el! Acest lucru te va duce în final la o stare afectivă dureroasă chiar dacă tu  crezi că te ajută. Îl poţi bloca de pe site-urile de socializare, aşa nu vei mai fi deranjată de postările lui  alături de actuala sa iubită.

9. Gândeşte-te la el ca la o simplă amintire păstrată undeva în inima ta! Nu uita că orice început are şi un  sfârşit. Dacă stai să îţi plângi de milă nu faci decât să fie mai rău. Fii conştientă că el a trecut peste dacă  este în altă relaţie deşi tu încă eşti singură. Eşti singură pentru că aşa vrei tu şi nu pentru că vrei să plângi pe  umărul altcuiva.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->