Articole see-through pentru femei puternice

Piesele transparente sau parțial transparente sunt noua tendință a sezonului. Dacă ești mai curajoasă, poți încerca fustele transparente, care au invadat anul acesta covorul roșu și care se potrivesc de minune atât femeilor mai slăbuțe, cât și celor cu o siluetă voluptoasă. Iar dacă ești o fire mai timidă, dar vrei să fii oricum în trend, optează pentru o bluză cu mânecile transparente sau o rochie care are numai câteva astfel deporțiuni.

rochii și fuste cu decupaje

La fel de bine în această primăvară se poartă rochiile și fustele cu decupaje. Un brand nou, lansat doar în luna iulie a anului 2013 de către două surori din Cluj-Napoca, care poartă numele de “Conceptoline”, aduce în fața femeilor mai multe modele cu decupaje și porțiuni transparente. Acestea sunt o adevărată sursă de inspirație pentru femeile moderne, puternice și independente.

Rochiile, bluzele și fustele transparente sunt menite să îți dea forțe, să te facă mai sigură și să te ajute să-ți pui în valoare cum se cuvine feminitatea. Poți să auzi de la “prietenele” tale fraze de genul: “Sunt vulgare, ți se văd picioarele!”, să știi că e ca și cum ți-ar fi rușine de sânii tăi, de talia subțire sau de fundul bombat. Nu este nimic extravagant în asta și, mai mult, nimic de ce ar trebui să te rușinezi. Lumea în care trăim este o junglă și este timpul femeii să iasă la vânătoare!

Rochii, bluze și fuste transparente

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends