Autosugestia

Dumnezeu ne-a înzestrat nu doar cu frumusețe fizică, ci și cu frumusețe psihică. De aceea este absolut necesar să nu neglijăm acest aspect și să ne folosim de puterea minții cât de mult putem.

Uneori tindem să nu ne apreciem, să nu ne privim la adevărata noastră valoare. Atunci este momentul când trebuie să apelăm la autosugestie. Vă asigur că niciun medicament din lume nu face cât face autosugestia. Am auzit cazuri în care oameni, care se aflau pe punctul de a muri, au mai supraviețuit preț de câteva ore, datorită autosugestiei, fără de care ar fi murit pe loc. La fel am auzit și cazuri în care oameni aflați în scaunul cu rotile au ajuns să meargă datorită autosugestiei.

În cazul doamnelor și domnișoarelor autosugestia ajută și pentru slăbit, pentru a deveni mai frumoase, mai suple, mai grațioase. Autosugestia ne ajută să trecem peste depresii, peste evenimente negative, ne ajută să ne motivăm pentru a merge mai departe.

Puterea minții este cel mai puternic medicament, așa că, nu uitați, de fiecare dată când vă confruntați cu o problemă, este de ajuns să emiteți gânduri pozitive, să vă automotivați, să fiți încrezătoare în voi înșivă și în puterile voastre, deoarece vă asigur că totul va decurge precum vă veți dori.

Emiteți gânduri pozitive, optimiste, visați și cel mai important, credeți în ele, pentru că ele se vor propaga în univers și vă vor da ceea ce vă doriți, de la satisfacții financiare, până la satisfacții spirituale, care până la urmă, după părerea mea, sunt cele mai importante.

Închei prin a vă spune că orice mintea poate concepe, noi putem obține, așa că, vă îndemn să aveți vise mărețe pentru a vi le putea împlini cu ajutorul autosugestiei.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends