/ Bio & Sanatate / Beneficiile consumului de fructe uscate!

Beneficiile consumului de fructe uscate!

fructe uscate
Raluca Cercel on 07/05/2014 - 11:00 am in Bio & Sanatate

Consumul zilnic de fructe uscate contribuie la sănătatea şi frumuseţea ta.Acestea deţin surse bogate de vitamine, nutrienţi şi grăsimi sănătoase.

Migdalele conţin acizi graşi esenţiali, fibre şi proteine care contribuie la reglarea activităţii sistemului digestiv, la scăderea nivelului de colesterol din organism şi la senzaţia de saturaţie.

Migdalele ajută şi tenul gras, acneic.Prepară o pastă din migdale măcinate care au fost lăsate la înmuit în apă şi lapte.Aplică această mască pe faţă.Dupa 30 de minute, curăţă cu apă călduţă sau ceai de muşeţel.Astfel, sunt eliminate celulele  moarte.

Nucile reprezintă o sursă excelentă de acizi graşi Omega 3. De altfel, datorită conţinutului de antioxidanţi şi minerale se menţine sănătatea cardiovasculară dar şi hidratarea corectă a pielii.

Prepară o mască regeneratoare folosind o mână de nuci măcinate şi 3 linguriţe de iaurt.După aplicare, trebuie să acţioneze 10-15 minute.Se curăţă cu apă călduţă.Conţinutul de acid linoleic catifelează pielea şi previne apariţia ridurilor.

Stafidele conţin vitamina A care contribuie la protejarea vederii şi oferă strălucire ochilor tăi. Prin consumul de stafide poţi îndepărta pofta de dulce.De asemenea, acestea sunt surse bogate de magneziu, potasiu, fier şi fosfor.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->