/ Frumusete / Berea – un aliat de nădejde în ritualurile de înfrumusețare

Berea – un aliat de nădejde în ritualurile de înfrumusețare

berea remediu frumusete
Ignat Adriana on 20/07/2014 - 4:05 am in Frumusete

Berea este un produs care poate fi utilizat nu doar pe post de băutură, dar și ca un produs cosmetic, menit să îți facă părul și pielea mai frumoase și mai sănătoase.

Datorită conținutului ridicat de substanțe astringente, berea curăță porii, având astfel un efect anti-bacterian. Pe lângă aceasta, berea este și un excelent exfoliant pentru piele.

Clătește-ți părul cu bere! Părul tău va fi strălucitor datorită maltozei și zaharozei existente în bere. De asemenea, malțul, hameiul și vitamina B conțin multe proteine, care repară părul deteriorat.

Berea este excelentă împotriva ridurilor. Poți renunța la cremele anti-rid, deoarece dioxidul de siliciu din bere îți va reda elasticitatea pielii.

Berea are capacitatea de a scade sebumul și de a elimina bacteriile care declanșează acneea. Nivelul optim de pH al pielii este menținut de către drojdia din bere.

Nu ezitați astfel să folosiți berea în ritualurile de înfrumusețare. În plus, gândiți-vă și la faptul că faceți economie și folosiți un produs natural, nu chimic.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->