Blended

Blended, o comedie excepțională, îi aduce în prim plan pe marii actori ai Hollywood-ului, Adam Sandler și Drew Barrymore, de data aceasta în rolul unor părinți singuri, care la început, când se cunosc nu se suportă, dar, care, la finalul filmului ajung să se îndrăgostească unul de celălalt.

Lauren Reynolds, interpretată de Drew Barrymore, joacă rolul unei femei divorțate cu doi copii, care are un blind date cu Jim Friedman, interpretat de Adam Sandler, tată văduv cu trei fete. Întâlnirea nu decurge cum ar trebui, cei doi, de-abia așteptând să scape unul de celălalt și să nu se mai vadă niciodată. Viața însă le oferă altceva.

Cei doi ajung să se întâlnească în Africa, unde ar fi trebuie să meargă prietena cea mai bună a lui Lauren și Dick, șeful lui Jim.

Mare le este surprinderea când se trezesc împreună, în același loc. În Africa, au parte de diverse evenimente, cunosc un cuplu care au și ei un băiat pe care fata mai mare al lui Jim îl place, însă acesta nu o remarcă până când Lauren nu o ajută să devină mai feminină.

Încetul cu încetul, Lauren se apropie de fetele lui Jim, acestea ajungând să o vadă ca o mamă pentru ele, iar Jim devine ca un tată pentru cei doi băieți ai lui Lauren.

La întoarcere cei doi își reiau viața de dinainte de călătorie, dar gândindu-se unul la celălalt. Tatăl băieților lui Lauren o vizitează și îi spune că ar vrea să fie din nou împreună și îi promite că va veni la meciurile lui Tyler,unul dintre băieții lui.

Desigur, acesta nu se ține de promisiune, la fel ca întotdeauna, însă Jim apare și îl încurajează pe Tyler, care câștigă meciul. Jim și Lauren ajung să fie împreună, iar prietena cea mai bună a lui Lauren și Dick, șeful lui Jim, se împacă.

O comedie care merită vizionată datorită întâmplărilor hazlii și a distribuției de excepție. Sunt sigură că veți râde pe nerăsuflate.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends