/ Diverse / Când bărbaţii nu prea sunt….bărbaţi adevăraţi

Când bărbaţii nu prea sunt….bărbaţi adevăraţi

bărbaţi adevăraţi
Madalina Panait on 27/03/2014 - 11:24 pm in Diverse

Zilele trecute am fost fără să vreau martoră la o discuţie dintre doi bărbaţi care mi-au cam dat de înţeles că se consideră nişte feţi-frumoşi irezistibili. Mă rog, frumoşi erau ei dar am mari îndoieli în privinţa IQ-ului lor.

Aflandu-mă într-o cafenea în aşteptarea unei bune prietene, care are mai tot timpul obiceiul de a întârzia, mi-am aruncat ochii pe o carte recent cumpărată pentru a mai trece timpul.

Încercarea mea de a descoperi tainele primelor pagini, a fost brusc curmată de râsetele zgomotoase a noilor mei vecini de masă. Doi tipi bine, la prima vedere, cu ultimele modele de smartphone-uri etalate şi ceasuri de firmă, bârfeau, fără nici un pic de jenă nişte femei pe care le întâlnise în ultima lor ieşire într-unul din cluburile de fiţe ale mândrei noastre capitale.

Se pare că atrăgătoarele dame nu au putut rezista farmecelor zeităţi lor şi le-au satisfăcut de îndată şi fără prea multe palavre, atât orgoliul cât şi poftele trupeşti. Însă Don Juanilor de club, nu le-au scăpat micile defecte ale domniţelor curtezane, ţinând să-şi povestească unul altuia, ba că una avea lenjerie cumpărată din piaţă, ba că cealaltă folosea un parfum mult prea ieftin. Şi uite aşa au decis ei să nu le mai sune pe bietele fete pentru că nu s-au ridicat la standardele lor şi până una alta, nici prea grozave nu au fost în….pat!

Da, ce mai bărbaţi adevăraţi nu? Oare chiar nu îşi dau seama cât de ridicoli sunt atunci când povestesc despre viaţa lor intimă în gura mare şi mai ales despre fiecare femeie care a trecut prin patul lor, ca despre nişte trofee? Nu s-au gândit niciodată că poate ei au fost cei folosiţi de către femei mult prea deştepte, care au vrut doar o aventură de-o noapte şi care de fapt le-au dat numere false de telefon?

Se pare că discuţia la care am fost martoră mi-a dat de înţeles că nu şi că dacă cineva ar încerca să le spună reversul, ar începe să râdă şi să îşi etaleze calităţile, care după părerea lor, nu i-ar lăsa niciodată să se păcălească. Plus că ar scoate din „buzunare” lungile liste cu nume de femei care au făcut, măcar o dată, cunoştinţă cu dormitoarele sau maşinile lor ceea ce în propriile viziuni îi fac barbaţi adevăraţi.

Ei bine, doamnelor şi domnişoarelor, eu zic că atunci când întâlniţi un bărbat care începe să se laude cu „câte femei am avut la viaţa mea”,  şi  „ce bărbat sunt eu”, v-aş sfătui să o luaţi la sănătoasa. Nu de alta, da astfel de bărbaţi nu sunt de încredere, plus că nu îi pot numi bărbaţi adevăraţi, pentru că unul adevărat nu povesteşte niciodată ce a făcut cu ultima femeie în pat şi mai ales nu dezvăluie niciodată amănunte despre celelate care au trecut prin viaţa lui.  El nu face decât să-şi folosească experienţa pentru a-şi satisface, aşa cum trebuie, noua parteneră şi în nici un caz nu ar considera acest lucru subiect de bărfă în spaţii publice.

Iar pe cei doi i-am lecuit atunci, când folosindu-mi farmecele, m-am prezentat în faţa lor şi cu un zâmbet mieros l-am atenţionat pe unul dintre ei că afară un puştan îi zgâria, distându-se la maxim, bolidul de mii de euro pe care îl parcase cu mare grijă înainte să intre cu gura până la urechi alături de amicul său în cafenea. Nici nu vreţi să vă imaginaţi ce figură a putut să facă atunci când a auzit „tragica” veste în condiţiile în care se aştepta la cu totul altceva. De, nici o faptă fără răsplată!

Şi uite aşa am devenit eu femeia despre care nu va putea povesti niciodată că i-am fost o banală distracţie de-o noapte. Oricât de răutăcioasă aş putea să par acum, mărturiesc că în sinea mea m-am bucurat puţin…


1 POST COMMENT

Dati un raspuns

1 Comments
  • 28/03/2014
    adriana

    super articolul si foarte adevarat. din pacate asa e, cei care se lauda nu sunt barbati adevarati. precum e vorba aceea: cainele care latra nu musca. cam asa e si cu barbatii. cei care vorbesc mult fac putin. plus ca nu se face sa barfesti, mai ales sa barfesti femeile cu care ai fost, sa te lauzi. a gentleman never tells. he keeps it for himself

    adriana
    Reply
-->