/ Diverse / Când este cazul să renunţi la relaţie?

Când este cazul să renunţi la relaţie?

cand sa renunti la relatie
Roxana Stefania on 26/01/2015 - 7:53 pm in Diverse

De ceva vreme simţi că lucrurie nu mai merg aşa cum ar trebui între voi. Oricât ai încerca să închizi ochii, situaţia este din ce în ce mai gravă. Chiar dacă el înseamnă totul pentru tine, sunt câteva cazuri în care, pentru binele tău, este mai bine să renunţi la el.

1. Este mai mereu supărat şi abătut.

Îl vezi în fiecare zi tot mai trist şi nu ştii cauza. Oricât ai încerca să discuţi cu el, evita subiectul şi parcă se închide şi mai tare în el. O lipsă de comunicare poate avea urmări grave, de aceea este mai bine să renunţi la relaţie.

2.Nu te respectă.

Mereu îţi vorbeşte urât, uneori te şi insultă. Situaţia nu este mai roz nici când sunteţi în public. Nu puţine sunt cazurile în care te-a făcut să te simţi umilită de faţă cu prietenii. Ia atitudine! Tu eşti o persoană specială şi sensibilă, care merită respect. Nu sta lângă cineva care te tratează ca pe un animal, doar de dragul relaţiei.

3.Te-a înşelat.

Dacă în viaţa lui există o altă femeie, nu ai niciun motiv să mai stai cu el. Dacă, totuşi, a fost doar o aventură, depinde de tine ce faci, însă ai mare grijă: un obicei, o dată format, va fi greu de abandonat. Dacă vezi că îi fug ochii după fuste, nu ai niciun motiv să stai lângă el. Tu ai multe de oferit şi e păcat să îţi pierzi timpul lângă cineva care nu ştie ce vrea

4.Consumă alcool în exces

Este în regulă să îi ierţi unele escapade, alături de prieteni, când vine ameţit, însă există o problemă când face din asta un obicei. Dacă, la petreceri, el se îmbată cel mai tare de fiecare dată, trebuie să îţi pui nişte semne de întrebare. Pe lângă faptul că îşi distruge sănătatea, nu vei reuşi să construieşti nimic lângă un astfel de om.

5.Te-a lovit.

Aceasta este o situaţie extrem de gravă. dacă s-a ajuns la prima palmă, pleacă fără să mai priveşti înapoi. Poţi apela şi la autorităţi, exista fundaţii care sprijină victimele violenţei domestice, dar nu ai niciun motiv să mai stai lângă el.

S-ar putea să îţi fie greu să renunţi la cineva despre care credeai că înseamnă totul pentru tine. Deşi vă leagă multe amintiri şi clipe frumoase, trebuie să ai puterea să o iei de la capăt. Fii sigură că mulţi bărbaţi care te merită , abia aşteaptă să te scoată la întâlnire şi să te facă fericită cu adevărat, aşa cum meriţi!


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->