/ Diverse / Ce admiră bărbații la femei

Ce admiră bărbații la femei

ce admira barbatii la femei
Ignat Adriana on 15/07/2014 - 12:21 pm in Diverse

În cazul în care vă întrebați care sunt acele lucruri pe care bărbații le apreciază la noi am să vă spun în cele ce urmează.

În primul rând, cel mai important aspect, înainte de a vă spune care sunt acele lucruri pe care bărbații le observă la noi, este să fim feminine, să ne simțim bine în pielea noastră și să emanăm încredere.

Aveți grijă ca unghiile să vă fie făcute mereu înainte de a ieși din casă. Nu trebuie să mergeți neapărat la salon pentru aceasta. Un bărbat va observa mereu manichiura și pedichiura dumneavoastră, chiar dacă nu vă spune.

Bărbaților le plac femeile al căror păr strălucește de sănătate, care este proaspăt spălat și coafat. Pentru o primă întâlnire este imperios să lași o impresie bună în ceea ce privește acest aspect.

Nu vă epilați cu lama în ultima secundă, înainte de a merge la prima întâlnire. Trebuie să aveți grijă ca pielea să vă fie fină, de aceea ar fi mai bine să vă epilați cu ceară sau cu aparatul de epilat.

Țineți cont de sprâncene, să fie pensate frumos, pentru ca partenerul dumneavoastră să poată să vă admire luminozitatea ochilor cât și chipul dumneavoastră.

Îngrijiți-vă tenul, curățându-l fie acasă, fie la salon. Veți avea astfel un ten curat, care va exprima sănătate și încredere.

Pentru prima întâlnire ar fi mai bine să lăsăm la o parte pantalonii și să ne luăm o fustă sau o rochie. În cazul în care partenerul nu este mai înalt decât tine sau dacă tu ești destul de înaltă ar fi de preferat să nu îți iei tocuri foarte înalte.

Nu exagera cu accesoriile ! Bărbații preferă femeile care se accesorizează discret.

Atunci când te cheamă la el acasă, ai grijă, dacă porți sutien, să îl asortezi cu lenjeria intimă. La întâlnirile cu el încearcă să nu porți o geantă mare, din contră, optează pentru o geantă tip plic.

Acestea ar fi câteva lucruri pe care un bărbat le admiră la o femeie, însă sunt sigură că sunt mult mai multe. Cel mai important este să fii tu însăți și să te simți bine în pielea ta. Atitudinea este întotdeauna cea mai sexy, desigur, accesorizată cu un zâmbet.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->