Ce este succesul și de ce credem că este greu de atins?

Știi care este cheia succesului? Nici eu nu știu, dar un om înțelept mi-a spus cândva că aceasta a stat întotdeauna în fața mea, dar nu mi-am dorit niciodată cu adevărat s-o văd. Este încrederea în propriile forțe. Nu știu dacă aceasta este chiar porțiunea magică a succesului, dar cu siguranță este unul dintre ingrediente.

Atunci când nu ai nimic și ești la limită, doar încrederea este cea care te poate ridica de pe canapea și doar datorită ei ai uneori curajul să-i spui vieții direct în față „Ha, try me again!” Adu-ți aminte de cei mai cunoscuți oameni de pe planetă, care și-au construit cariera pe ruinele a sute de încercări.

Steve Jobs, marele fondator Apple, și-a abandonat studiile, iar apoi a fost dat afară din compania pe care tot el a creat-o înainte de Apple. Ce-a făcut el mai departe? A pus pe picioare o altă companie, ale cărei produse sunt cunoscute acum peste tot. Sylvester Stallone, care a devenit vestit datorită filmelor despre boxerul Rocky, de mic copil a suferit din cauza unei dizabilități în vorbire. El și-a dorit mai mult decât orice să devină actor, dar nimeni nu l-a luat. Atunci, el a scris scenariul propriului film și când o companie s-a arătat interesată de acest film, el a spus că le va permite să-l producă, doar dacă el va fi în rolul principal. Aceasta era unica condiție și ea l-a făcut pe Sylvester unul dintre cei mai bogați și respectați actori ai Hollywood-ului. Cred că nu mai trebuie să-ți povestesc despre Enstein, care a fost unul dintre cei mai slabi elevi la școală.

Ce i-a motivat pe acești oameni să meargă mai departe în ciuda ghinionului și a greutăților? Banii? Succesul? Puterea? Nu. Niciunul dintre ei nu a știut dacă ceea în ce își vor investi timpul va aduce vreodată roade, dar ei aveau încredere în propriile forțe și convingeri și o pasiune gigantică pentru ocupația lor.

Eu însămi de foarte multe ori zic că nu o să reușesc, că e mult prea greu, că nu sunt destul de bună…Dar, oricum, încerc. Este foarte important ca atunci când ceva nu iese așa cum vrei și începi să plângi sau cazi în depresie, să mergi înainte orice n-ar fi. Chiar dacă nu crezi, fă un pas, apoi încă unul și tot așa până se vor usca lacrimile. Ține minte că ești femeie și că ai nevoie de mai multă putere decât un bărbat ca să reușești. Dar, nimic nu este imposibil.

Remember, „success” comes before „work” only in dictionary!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends