Ce se întâmplă atunci când îţi dai demisia?

– Oamenii te vor critica, uneori chiar şi familia, doar cei care empatizează cu adevărat cu tine îţi vor înţelege motivaţia.
– Preţuieşte lucrurile, oamenii sau activităţile care te fac fericită. Un loc de muncă ce îţi aduce un venit considerabil nu îţi aduce neapărat şi împlinire sufletească. Banii câştigaţi la un loc de muncă unde nu te-ai simţit bine îi poţi recupera, dar timpul petrecut făcând ceea ce îţi place nu.
– Dezvoltarea personală o poţi obţine şi în afara zonei de comfort. Deci nu trebuie neapărat să râmâi undeva unde nu simţi că avansezi, doar de dragul situaţiei financiare.
– Explorează pasiunile pe care nu ai apucat să le valorifici la timpul potrivit, poate cine ştie, într-o bună zi vei putea să te referi la acestea ca la „noul tău job”.
– După ce îţi stabileşti scopul în viaţă, concentrează-te pe paşii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a ajunge la acesta. Nu este suficient doar să visezi, trebuie să şi acţionezi.
– Maturizează-te şi nu da vina pe alţii pentru decizia ta de a renunţa la actualul loc de muncă. Tu faci alegerea, în consecinţă tot tu eşti responsabilă pentru ceea ce se întâmplă mai departe în viaţa ta profesională.
– Fii flexibilă şi adaptează-te în funcţie de situaţie. Chiar dacă locul actual de muncă te-a antrenat doar într-un anumit domeniu, să zicem economie, asta nu înseamnă că nu poţi încerca ceva total diferit. Dacă te pasionează suficient de mult, vei vedea că progresul îl vei obţine mult mai repede, pentru că vei fii mai dedicată scopului tău.
– Nu căuta timp pentru a-ţi urma pasiunile, fă-ţi timp!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends