Ce se poartă în acest sezon?

Ce se poartă în această toamnă?

Încă din sezonul de toamnă/iarnă 2014 ne gândim ce tendințe o să apară și care sunt articolele must have pe care trebuie să le avem în garderobă. Ne gândim ce culori se vor purta, ce croieli, ce țesături iar povestea poate continua până la achiziția articolelor.

  1. Mantourile

Propunerea designerilor pentru acest sezon aduce în prim plan culorile deschise, nuanțele pastelate dar și print-urile astfel încât combinațiile care pot fi facute variază de la cele sport până la outfit-urile de bussines.

Pe lângă culorile propuse- roz pudrat, bleu, verde mentă, fuchsia sau galben pai- contează mult și lungimea mantourilor. Acestea oscilează în lungime, de la varianta scurtă până la cea over-sized.

Cât despre modul în care le asortăm, mantourile ne permit să realizăm mai multe combinații, atât clasice cât și elegante. Un important aspect în alegerea unui mantou este înălțimea și greutatea purtătoarei deoarece nu toate croielile ni se potrivesc.

  1.  Fustele plisate

Fustele plisate sunt piesele de rezistență pentru acest sezon. Se poate crea ușor o ținută, atât de seară cât și casual deoarece se poartă toate lungimile (maxi, midi, mini) și pot fi ușor         combinate, oferind un aspect delicat, feminin.

  1. Tricourile cu imprimeu

Tricoul cu imprimeu este un must have pentru acest sezon, fiind una din piesele de rezistență ale unei garderobe. Poți crea ținute office cu un tricou clasic, simplu sau un outfit stylish cu un tricou mai colorat. Trebuie doar să găsești combinația perfectă, care să te reprezinte. O pereche de jeanși pot fi o variantă comfortabilă iar un tricou cu imprimeu floral, cartoon sau fashion te va scoate din zona sport, în care erai obișnuită să le porți.

  1. Pantofii sport

Pantofii sport nu mai sunt doar pentru sala de fitness. Femeile pasionate de modă au fost cucerite de încălțămintea sport astfel încât multe dintre noi am renunțat la tocuri și am adoptat o ținută cu tentă sportivă.

Chiar dacă, la o primă vedere, ai tendința să crezi că pantofii sport pot completa doar o ținută în același stil, blogurile de street style și cele de stil personal ale vedetelor ne arată că putem face cele mai stylish combinații.

Pantofii sport pot fi din piele, imitație, piele intoarsă sau chiar din material textil, în diferite culori, cu imprimeuri leopard sau florale. Comozi și versatili, pantofii sport au apărut și pe podiumurile de modă! Multe branduri celebre au adoptat acest stil pentru catwalk. Dior, DKNY sau Marc Jacobs se numără printre aceștia.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends